A magánbölcsőde bekötött ujjal adta vissza a kislányt. Később derült ki, negyedfokú égési sérülést szenvedett. Aztán kiderült, hogy nem is volt engedély a bölcsőde működtetésére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Abszurdum, hogy senki nem vállal felelősséget és szinte következmény nélkül maradnak az ilyen dolgok. A felügyeleti szerveket is beleértbe, bűnös hanyagság mindenütt!
papa.49
Gondolom valamelyik ,,csókos, intézménye,, lehetett ezért a nagy hallgatás a hatóságok részéről !!!
eszegfu
Szerintem teljesen mindegy: volt engedélye, vagy sem... egyértelmüen a gyerekekre vigyázó "intézmény" felelős a rájuk bizott gyerekek épségéért. (Az engedély esetleges hiánya pedig egy másik történet.) Ha az unokám egyik ovis társát is hozza magával, akkor én vagyok a felelős mindkét gyerekért és ennek tudatában kell lennem!
1magyar
Ha újrakezdeném még az anyámra se bíznám a gyerekemet. Nem tudni mi történik vele és félelemből vagy egyéb okból letagadják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.