Részleteket közölt a 12 éves kislány kezeléséről és halálának körülményeiről a szívklinika főigazgatója. Az elmúlt években tízszer történt szívsebészeti beavatkozás élete megmentéséért.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem szimpi az igazgató nyilatkozata, de végül is érthető, ha nagyon beleszáll a kormányba semmit nem kap az intézet!!!
EZ AZ IGAZÁN FELHÁBORÍTÓ!!!
Itt már nekünk kell lépni ezt a mocskos, szemét csürhét eltakarítani a közéletből, minden ellopott forintot visszavenni, mindegyiktől kivétel nélkül!!!
Csizmás Kond
Az mindig is úgy volt hogy mindenki igyekezett lerázni magáról a felelősséget mint ázottkutya az esővizet.
Nem ma kezdtem orvoshoz járni, és amikor nem voltak ilyen mindentmegmondókimutató technika akkor is meggyógyították az embert nem kellett egy bevérmesedett szem miatt tízféle vizsgálatot elvégezni és ami a legfontosabb nem tudták egy vizsgálat ürüggyel lepasszolni a beteget.
Lehet hibáztatni akárkit, de ez a folytonos kormányrakiabálás már nemhogy unalmas hanem nagyon nagy butaságról árulkodik...sőt lehet, hogy a tudtlanság és a tökéletlenség legnagyobb mentsvára lett. Felellőséget ma senki nem vállal inkább magyarázkodik, mutogat pedig minden szinten az a felelős aki valamivel dolgozik és nem az akire ráfogja.
Egy orvos mielőtt felnyit egy beteget kell tudja, hogy mit tud megcsinálni és mit nem ...és nem kibelezve küldözgetni és kifogásokat találni.
Eladott Ország
A Klubrádióba telefonált be egy nagypapa, hogy az unokáját nyitott mellkassal átvitték egy másik kórházba CT-re, mert az Országos Kardiológiai Intézet szívklinikájának nincs ilyen készüléke. Meg MR készüléke sincs. Az RTL Klub utánajárt a történetnek és tényleg nincs.
Hogy akkor bassza már meg a kurva élet ezt a tetves országot, az élen az összes miniszterrel és azok elnökével. A kórház főigazgatója nagyon reménykedik abban, hogy jövőre kapnak egy CT-t és néhány éven belül MR-t is. Mert mindig kérnek rá pénzt, de eddig nem futotta a szájbavert, kibaszott, fossá lopott költségvetésből. "A műtétet utáni 16. napon a vérzés mellett idegrendszeri tünetek is jelentkeztek, ezért a neurológiai konzílium koponya CT-re rendelte a gyereket, amit a Heim Pál Gyermekkórházban végeztek el. "Sem a szállítás alatt, sem azt követően nem történt szövődmény" - mondta Ofner Péter az MTI beszámolója szerint, és azt is hozzátette, hogy a súlyos állapotban lévő betegek CT-be való eljuttatása rutin orvosi feladat, amelyre a kardiológiai intézet fel van készülve. Korábban azt nyilatkozta, hogy heti hat-nyolc alkalommal történik ilyen szállítás a CT-hiány miatt." Akkor most ki hazudik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.