A Népszava szerint a hét minden egyes napján a kórházigazgatóknak akkor is el kell küldeniük a jelentést, ha nem történt semmi. A lap szerint az egészségügyi kormányzat így próbálja megakadályozni, hogy a sajtóból értesüljön a problémákról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Hajrá! Nem igazgatni kell a kórházakat, hanem jelentéseket írni. Ettől fog megjavulni az ellátás.
Ezt a nyomorult kormányt nem a feltételek javítása érdekli, hanem csak a látszat, amit hazug kommunikációval sulykol. Elvetemültek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
Szerintem tényleg nagy a baj!!! Még mindig ott tartanak, hogy "jelentésből" akarnak értesülni... saját szemükkel kellene megnézni, ha már a "bőrükön" nem érzik az egészségügy mai helyzetét. Teljesen igaza van @Nessy-nek, nekem az is "rendkivüli esemény" lenne, hogy elromlik egy gép... hiszen ha jó lenne, akkor annak müködése "rendes" esemény lenne!
papa.49
Isten hozott mindenki a múltban úgy 1954 körül kellett írni minden vezetőnek a munkahelyről ,,hangulatjelentést,, !!!
Fejlődünk, csak az a baj hogy az irány rossz !!!
Ludmilla
ez nevetséges,a botrányok kizárólag tisztességes munkával kerülhetők el...Úgy működik ez is,mint a klik,amely naponta táblázatban kéri az igazgatóktól a napi eseményeket.Éppen az érdemi munka sikkad el
papa.49
@Ludmilla: Ez a bürokrácia diszkrét bája, valódi munkát nem végez, csak működtetti a SÓHIVATALT !!!
quadrocopter
Amennyiben az államtkitkári, miniszteri piszkosi, geci megbizotti henyék felemelnék a szaros valagukat és időnként személyesen is végiglátogatnák a kórházakat, akkor nem a sajtóból értesülnének a szakterületüket érintő hatalmas gondokról!
Parazita állatok!
papa.49
@quadrocopter: Hová gondolsz ŐK UGYAN BE NEM TESZIK A LÁBUKAT EGY KÖZKÓRHÁZBA !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.