A kormánynak érdeke, hogy megújuljon a 3-as metró, de ha a források nem elegendőek, akkor elsősorban a fővárosnak kell gondolkodnia azon, honnan teremti elő a beruházás fedezetét - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár keddi sajtótájékoztatóján. Tuzson Bencét egy más témában tartott sajtótájékoztatón azzal kapcsolatban kérdezték, hogy sajtóhírek szerint jelentősen megugrott a 3-as metró felújításának összköltsége, legalább 30-40 milliárd forinttal több pénz kellene a kormány által meghatározott 137,5 milliárdos keretnél. Az államtitkár azt mondta: a kormány így is jelentős összeggel támogatja a metrófelújítást, ha azonban a források nem elegendőek, akkor elsősorban a fővárosnak kell elgondolkodnia azon, honnan teremti elő a felújítás fedezetét. Hozzátette: ha a fővárosnak "van valamilyen kezdeményezése", arról "lehet tárgyalni", de az biztos, hogy egy meghatározott összeg áll rendelkezésre az országban fejlesztésekre, és ebben az esetben azt kell majd...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Büntetni kell a "bűnös várost'! Elvégre itt tüntetnek, piknikeznek a Soros bérencek, itt található a CEU.Ja, hogy itt fizetik a legtöbb adót? Részlet kérdés! Majd kapnak Puskás stadiont, oszt jó napot! Gyalogolni jó, járjanak gyalog. A híveknek van szolgálati autó, nekik nem hiányzik a Metro!
relatív
A kormánynak az állampolgárok - és egy ideig az EU által adott - pénze áll rendelkezésére, és azt nem önhatalmúlag, hanem az állampolgárok szükségletei szerint kell (!!!) felhasználnia mind arra, amire kell !!!

Semmi ' jóakarat ' nem lehet ebben a döntésben, hanem kötelesség !!!
CsipkeRózsa
Az ellenzéknek, ha volna esze, akkor ezzel kampányolna. Felsorolhatnák, hogy hány országba, milyen célokra dobjuk oda a pénzt (pl. Fülöpszigetek öbölkotrás). Azt is, hogy itthon hány milliárd megy mellé pl. a bűnözők által (pl. Vár és Várkert), ami fölött elnéznek. A fölösleges stadionok már nem is témák, vagy a naponta kitalált ajándék milliárdok.
CsipkeRózsa
Remélem, a budapestiek "meghálálják" a szavazatukkal.
Nessy
Büntetni kell a "bűnös várost'! Elvégre itt tüntetnek, piknikeznek a Soros bérencek, itt található a CEU.Ja, hogy itt fizetik a legtöbb adót? Részlet kérdés! Majd kapnak Puskás stadiont, oszt jó napot! Gyalogolni jó, járjanak gyalog. A híveknek van szolgálati autó, nekik nem hiányzik a Metro!
relatív
Ha volna esze IS valakinek a politikai térben, akkor helyre lehetne tenni a fogalmak értelmezését.

Így pl. a kormányzat feladatának kötelesség szerű működését, hiszen egyetlen feladatuk van - eltérően a mai gyakorlattól, ahol a diktátumokkal operálnak a megbízóik felé (!) -, pedig ' munkáltatójuk ' a nép, melynek szolgálatára esküdtek fel, nem a maguk egyéni boldogulásuk megvalósítására.

A napokban igen erősen nyomuló másik várományosa ennek a ' szolgálatnak ' sajnos teljes félreértelmezésben képzeli el a hatalom-váltást : ugyanúgy, csak személycserékkel !!!

A pofára esés így már most kódolva van !!!

Nem értem miért mondja magáról egy párt, hogy ' baloldali ' , ha egyáltalán nem az !

Felvállalva egy humánus, baloldali attitűdöt, a széles néptömeg támogatása biztosítva lenne, de ehhez persze olyan törekvés, emberi kiállás IS szükséges, nem pedig a választóik lenézése...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.