Mint emlékezetes többször beszámoltunk a vizes világbajnokságra épített ugrótorony körüli botrányról. Volt belőle elég. Új fejlemény az ügyben, hogy rosszul sikerült a Duna parti látványosság, a FINA változtatásokat kér a keddi üzemszerű használat előtt.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Vajúdtak a hegyek, és egy egeret szültek,, kb. ez dióhéjban a vb. története, csak az a baj, hogy ez nekünk került kibaszott sokba !!!
Hellcat
Totálisan túlárazott és még szar is??? TIPIKUS fideszes mutyi
Eladott Ország
Az úszó, illetve a vizes vb. is csak annyiban érdekes, hogy naponta drágul annyival, amennyiből igen sok – és igen fontos – beruházást meg lehetne valósítani. De ugye mennyit lehet ellopni mondjuk egy diagnosztikai készülék árából? Ezzel szemben mennyit lehet ellopni egy ugrótorony, vagy mélygarázs árából? Na, ugye! De ezt amúgy is tudja mindenki, nem szerencsés még az emberek arcába is tolni.
Eladott Ország
Vizes vb: családi biznisz.
Nem csalás, nem ámítás, a föld lakosságának 90%-a a mi vizes vébénket fogja bámulni.
Szerintük. Gond azonban egy szál sem, ugyanis a tévékamerák nem mutatják a nyomort és
kilátástalanságot. Ha pedig a végén valakinek még kétségei lennének, hogy biztonságos lesz-e a világbajnokság, annak ellenére hogy szemel ugyan nem látható – sem adatokkal alátámasztható – migráns hordák törnek be országunkba, annak a végére maradt még egy örömhírem. A Fidesz személyes biztonsági szolgálatát, a Valton Sec Kft.-t bízták meg a vizes vb őrzésével. Potom 1 milliárd forintért, így izgalomra semmi ok. Ha igazak a hirek - már pedig igazak, mert nem a Lölöhöz tartozó, újságnak csúfolt zugirományokban olvastam -, az eddigi legtöbb TV nézőt képernyő elé ültető esemény a Pekingi olimpia megnyitó ünnepsége volt. Na, most tessék figyelni: a Pekingi olimpia megnyitó ünnepségét egy milliárd ember látta. Ki az az észlény, aki kitalálta a hat milliárdot? Van Neki fogalma mennyi a Föld lakóinak a száma? És ennyi ésszel még beosztása is van. Nem tűnik ez fel senkinek? A Soros nem nevet, hanem egyfolytában "röhög". Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.