Csak a lényeg miatt nem kért bocsánatot Dabóczi Kálmán – a lemondását követelik. A Dabóczi Kálmán távozását követelő oldal alapítói nem elégszenek meg Dabóczi tessék-lássék bocsánatkérésével, hiszen a BKK-vezér csak az online jegy használóit követte meg, de egyáltalán nem kért bocsánatot a rabosított 18 éves fiútól és az utazóközönség nagy részének lehülyézéséért sem. Dabóczi korábban azt nyilatkozta: “Az okos megoldások az okos embereknek valók. Aki nem érte el azt a szintet, hogy egy okostelefont tudjon kezelni, annak ez nem egy kényelmes megoldás.” A kezdeményezők szerint Dabóczi “nem csak emberileg, de szakmailag is teljesen alkalmatlan a BKK vezetésére.” Azt írják: ahelyett, hogy kiállna az egyébként BKK által kezdeményezett projektek mellett (nagykörúti villamosokat segítő lámpaprogram, autók kitiltása a Frankel Leó úti villamossínekről, Árpád fejedelem úti buszsáv), inkább szó nélkül végrehajtja a főpolgármester 70-es évekbeli, begyöpösödött...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes! Bunkóczit le kell mondatni, mint vezetésre és kommunikációra is alkalmatlan megélhetési henyét!
peterkelemen
Ebből is látszik Magyarország nem demokrácia. Egy demokratikus, egészséges államban azonnal lemondana egy ilyen eset után ha meg nem kirúgnák.
Clavigo
Ezt a szardarabot is magasra dobta a szennyvíz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.