Ez üzeni a szoftverfejlesztő lány.'Tusványoson én vagyok otthon, nem Orbán Viktor' - így olvas be a fiatal nő a miniszterelnöknek! Csalódott Orbán Viktorban Ladó Andrea, ezért fütyülte ki a miniszterelnököt Tusványoson. A Hír TV-ben arról beszélt, a kormányfő már első regnálása idején hazudott, a magyar-orosz 'barátságot' pedig soha nem bocsátja meg. Ladó Andrea Magyarországon él és szoftverfejlesztőként dolgozik. Tusnádfürdőn Orbán Viktor 2010 utáni politikája ellen tiltakozott. Ladónak nem tetszik, hogy a kormányfő az embereket, az erdélyi magyarságot és a tusnádfürdői hallgatóságát használja díszletnek amellett, hogy saját magát fényezi. 'A biztonságérzetünkre apellál, megment minket, közben nyugodtan lehet lopni' - mondta a Hír TV stúdiójában. Azt mondta, nagyon csalódott, sőt, mindennap van olyan, ami felháborítja - 'nem ezt várják a kormánytól, hogy a bajaikat szaporítsa' - tette hozzá. Az első regnálása idején fel sem merült a kettős állampolgárság ötlete, 'tudtam,...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha engem hajamnál fogva földre rántanak, kicsavarják a kezemet, megaláznak, a telefonomat elveszik, miközben a többiek helyeslően hallgatnak, hát a minimum, hogy feljelentést teszek! Tudjuk, hogy bevitték kihallgatásra. Hogy ott mi minden történhetett, csak sejtéseim vannak, amiért NEM MERI megtenni.
peterkelemen
Nagy butaság, hogy nem tett feljelentést és az is, hogy ebből nem csináltak nemzetközi botrányt. Ki kellett volna küldeni azonnal a külföldi médiának is bár még most sem késő.
quadrocopter
Értelmes kis csaj, jól látja a lényeget a Geci körül!
vadnarancs
Csak kerülje ezek után a vak komondorokat! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.