Az emberi szervezet kiegyensúlyozott, egészséges működéséhez a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek elengedhetetlenül szükségesek. De tulajdonképpen mik azok a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, s milyen szerepet töltenek be pontosan szervezetünk működésében?

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...az egészséges táplálkozás olcsóbba kerül mint a vitaminpotlásos divatzaba.
a helység kalapácsa
Ezt kérdezd egy afrikai sivataglakótól, aki naponta egyszer iszik, és három naponta egyszer eszik, mégis elél hetven-nyolcvan évig.
Mozgás az élet.

Most olyat tudsz meg, amit csak nagyon kevesen tudnak - SAJNOS!
Az egész világot Isten működteti a szellemével (hogy most rossz, az nem Isten sara, hanem isten ellenségéé - de ha volna kellő ismereted, akkor megértenéd, hogy ez csak átmenti állapot, és végül mindenkinek jó lesz, aki akarja).
Ha Ő elvenné a szellemét minden test kimúlna a másodperc tört része alatt, és rongybabaként esnél össze (ha nem hiszed, járj utána, Jób könyvében megtalálod), de ez a szellem, nem az a szellem, mert van egy másfajta szellem - azt is Isten adja, de azt kérni kell...

És most csak a felszínt kapartam meg kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.