„Az nem kultúra, hogy harminc évesen nagymama legyél, vagy tizennégy évesen a harmadik gyereket várd. Ez őrültség, amit mi, cigány férfiak máig elvárunk a nőktől” – fogalmazott a Hetek című hetilapnak Bogdán László, Cserdi roma polgármestere. ...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
@Csizmás Kond: Magyarországon mindig is nagy hagyománya volt a rasszizmusnak. Ez mára sem változott Pató Pál országában. Máshol is élnek cigányok csak ott legalább megpróbálják integrálni őket és főleg eleve ember számba venni. Aki meg bűnöző az tök mindegy, hogy cigány vagy nem cigány, mert azt meg kell büntetni,d e Magyarországon nem e szerint ítélkeznek hanem fajok szerint és onnantól kezdve már régen rossz az egész kiinduló pont.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@peterkelemen: ezt most rám értetted vagy a cigány polgármestere ?
Csizmás Kond
@peterkelemen: ..amúgy aki a rasszizmus az antiszemitizmus és hasonlók mögül kiabál az a legnagyobb gazember.
Mézike
@Csizmás Kond: a maiban úgy hivják hogy közmunka...
ila51
na akkor vegyük a plutóniumot...itt alattunk a borozóban minden péntek szombat éjjel kirobbanó jókedvükben dajdajoznak , rikácsolnak , stb...az tény hogy aludni nem lehet tőlük a saját lakásunkban , ezek a felzárkózások reggelig tartanak
peterkelemen
@ila51: A VII. kerülteti bulinegyedben meg hófehérke külföldiek dajdajoznak, dugnak, isznak, hánynak az utcákon. Az mennyivel jobb? Semennyivel. Aki faji alapon próbálja megítélni a helyzetet már eleve buta. Ez embertől függ ki ilyen, ki olyan.
ila51
@peterkelemen: semennyivel...ide csak azért nem jönnek hófehérkék dajdajozni , mert nem tűrik meg őket...ez nem vicc

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.