Ahogy az is kiderült, a vb előmozdított olyan beruházásokat, amelyekkel Budapest már adós volt. A kiemelt beruházások kormánybiztosa, Fürjes Balázs a Magyar Idők keddi számában beszélt arról, mi várható a vizes világbajnokság után. Mint mondta, a Duna Aréna 12 ezer férőhelyét, a 6 ezres ideiglenes lelátó leszerelésével (ezt a Hungexpo területére visszik, ahol P+R parkolóház épül a segítségükkel) megfelezik, ez szerinte elég lesz, hogy hazánk minden évben rangos nemzetközi versenyeket rendezzen. Az is kiderült, a teljesen felújított Dagály strandfürdő 2018 májusában nyílik majd meg, ám a többi versenyhelyszínt már most használatba veheti a lakosság is.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A vizes VB legnagyobb teljesítménye

Még a rakás világcsúcs is letörpül Bazsó és a derék MÍ arcátlansága mellett

A párt központi napilapja „BŐSÉGESEN MEGTÉRÜL A VIZES VB BEFEKTETÉSE A Duna Aréna színvonalához mérhető versenyuszodát nem építettek még fel sehol a világon ilyen gyorsan, a 2020-as tokiói olimpia szervezői számára ez a létesítmény lesz az etalon. ” címmel értékel. Nosza lássuk mitől is lesz ez befektetés, meg hogyan is fog ez megtérülni (akár csak épphogy), hogy mitől lenne etalon ne is tegyek említést.
Nos olvasom és csak ámulok a sok baromkodáson, persze az említett „tényeket” nem lelem. Helyette azt, hogy Fürjes Balázs szerint„a valóság pedig úgy hozta, hogy a világbajnokság a tervezett költségnek csak a felébe került”! =))
quadrocopter
Magyarra fordítva: - ha belehúznak, háromszor ennyit is liophattak volna!
Nessy
Erre kellett volna az olimpia!@quadrocopter:
elnyomott
Sőt, akár a tízszerese is lehetett volna. Hátha én is kaphattam volna belőle egy kis ezreléknyit.
Úgy vélem, ilyen pofátlan köztulajdon rablás még nem nagyon volt ebben az országban.
De kell is nekik, mert úgy látszik, a tisztesség eladó.
volvós
Mocskos fürjecske !!! Nem eleget szakitottatok a zsebbe ??
Hogy fulladnál bele a pénzbe ( + a medencébe ...)
lusta
Úgy etalon a koreaiak, a japánok és más nemzetek részére, hogy a szép tervek után egy garázsházat építenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.