Krisztina napi 4 órában dolgozik, szőnyeget sző, immár 25 éve. Eddig is nagyon keveset keresett, minden hónapban 35 ezer forintot. De áprilistól ez a kevés még sokkal kevesebb lett: 14 ezer forint. Igen, 14 ezer forint egy havi munkáért: mindez egy törvénymódosítás miatt. Krisztina amúgy középsúlyos értelmi fogyatékos, és nem is igazán zavarja a kevesebb pénz. Édesanyja viszont felháborodott, mert szerinte pont azokkal szúr ki az állam, akik amúgy sem tudnak kiállni magukért. Erről írt facebook-posztja rengeteg reakciót szült, Moskovics Judit találkozott Krisztinával és az édesanyjával.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbánék akárcsak a fasiszta rendszerek a legelesettebb rétegeket gyakorlatilag kivégzik. Hiába pofáznak egyesek, hogy ez nem fasiszta rendszer dehogynem 99%-ban minden egyezik.
CsipkeRózsa
Nincs olyan kevés pénz, amit Orbánék lelkiismeret furdalás nélkül csökkentenek.
Kookas
@peterkelemen: a hiányzó 1% hogy az orbán nem tud festeni.
Nessy
Könnyű a legkisebb ellenállás felé nyitni! Rokkantak, betegek, öregek, csak teher pártunk és kormányunk vállán! Sokkal "értelmesebb" dolgokra kell az a pénz! Orbánnak még van pár agymacskája, amit finanszírozni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.