Facebookon nyilvánult meg a volt miniszterelnök, miután az MSZP-s belharcok lenyugodni látszanak. Gyurcsány azt írja: "Mi, itt a DK-ban azt látnánk helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne. (…) A DK-nak ezen túlmenően nincsenek előfeltételei. Sokan ezt nem így gondolják. Kár. " Hozzáteszi, hogy „dacára a forró nyárnak“ elkészítették programjukat, és elkezdték a 106 egyéni jelöltjük kiválasztását. Egyszerűen fogalmazok. Mi, itt a DK-ban azt látnánk helyesnek, ha teljes demokratikus ellenzéki együttműködés lenne. Nem azért, mert mindenről ugyanazt gondoljuk, hanem mert a lényegben egyetértünk: Orbán leváltásával újra egy normális európai polgári demokráciát kellene létrehoznunk. A DK-nak ezen túlmenően nincsenek előfeltételei. Sokan ezt nem így gondolják. Kár. Mi az utolsó pillanatig készek vagyunk megállapodni. Addig meg tesszük, amit tehetünk.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Egyetlen hiteles politikus, Ember, a palettán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@peterkelemen: Kimondja o azt lakossagi forumokon, hidd el, nem hulye, de eppen ezert mindenki tart Gyurcsanytol, mert ahogy mondod, akkor CSINALNI is kene valamit... Na, arra meg nem kepes egyik ellenzeki partocska sem. Gyurcsany pedig keves hozza egyedul.
Le-karaktergyilkolni keptelen ot a fidesz, de minden mas aljas eszkozt bevetnek, ebben biztos lehetsz...Sajnos...:o(((
magyarbakancs
@karma1: Se a DK,se az MSZP nem baloldali párt.
Baloldaliság számomra a szolidaritást jelenti ,és nem a törvényesített lopást amit ők is végeztek lásd privatizáció.
"Megy egy nagyon fontos dolog: NEM Gyurcsany vette el a 13. havi nyugdijat, hanem Bajnai Gordon! Ezt a dolgot pedig szivesen varrjak Fleto nyakaba, pedig nem igy van!"
Ezt én is leírtam neked az előzőleg
magyarbakancs
@karma1: Én baloldali érzelmű vagyok de ezekből a DK,MSZP politikusokból elegem van.
karma1
@magyarbakancs: Semmilyen ellenzek nincs, sajnos tokeletesen igazad van... En a Ketfarku Kutyapartot tartom a legkomolyabbnak. Szakertok vannak benne, lelkesek, nem lopnak, a humoruk gyilkos...:o)))
magyarbakancs
@karma1: momentum és a kétfarkú kutyapáttal szimpatizálok.
karma1
@magyarbakancs: En csak a kutyaparttal... A momentumosok kijelentettek, hogy NEM torekszenek orban megdontesere jovore. Marpedig maskepp nem lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.