Három napos konferenciát tartott Mészáros Lőrinc alapítványa, a Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében, mint arról Mészáros Lőrinc csatornája, az Echo TV hírt adott.

A 126 Vál-völgyi fiatalt havi 50 ezer forinttal támogató szervezet kuratóriumának elnöke, Mészárosné Kelemen Beatrix kijelentette, hogy

olyan dologért tehetünk mi együtt, ami a mi térségünkért van. (..) Én azt gondolom, hogy nem csak mi álmainkról van szó, hanem a ti álmaitokról is. (..) Hiszen azon a helyen tanulni, és később élni is, azt gondolom, hogy az a világ legjobb dolga.

Az alapítvány a jövőben nem csak tanulmányi támogatással, hanem a friss diplomások esetében munkalehetőséggel is segítené a fiatalokat: az EchoTV szerint a marketing, kereskedelem és média területén kínálnának nekik lehetőséget.

A célunk az, hogy sikeres felnőtté váljanak ezek a gyerekek. Azt gondoljuk, hogy hosszú-hosszú éveken keresztül tudjuk őket támogatni, és reméljük, hogy nagyon sikeres emberek lesznek

- jelentette ki Mészáros Lőrinc.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Igy kezdödik a cikk : ( 100% pénzmosoda )

" Három napos konferenciát tartott Mészáros Lőrinc alapítványa, a Mészáros Alapítvány Mészáros Lőrinc hoteljében, mint arról Mészáros Lőrinc csatornája, az Echo TV hírt adott. "

Szerkesztök !!! Mijaf@szért kell 1 mondatban 4x(!) leirni ennek a sertésnek a nevét ??
Gondolom, ki is ny@ltátok fényesre a seg.ét, és ki is sz@pt@tok a fonnyadtját !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
@volvós: Te aztán értesz az iróniához! ;-)
evacica
Hogy oda ne piszkítsak! Ezt nem a Mészáros bagázs pénze, ha nem az országtól,lenyúlt pénz! Ergo nem kell hasra esni ettől a kis morzsától amit visszaadnak!
kukac50
Nem értek még meg a vagyonkezelő vezető dolgozói az akasztófára?
Az állami vagyont ilyen Mészáros Lőrinc félék kezébe adja kevés pénzért.
Ennyire rosszul áll a az ország üres a kincstár?
Miért? Ez hazaárulás!
Eladott Ország
@kukac50: Ezért választanak megvehető, szarházi, korrupt embereket az MNV Zrt. ( Magyar Nemzeti Vagyonkezelő) élére. Nevezetesen Szivek Norbert, aki a csúti cigány vejével is üzletel, többek között, egy kleptokrata gennyláda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok