Csak az nem látja aki nem akarja látni. Golyózzuk ki Gyurcsányt! Mondja az ellenzék legerősebbnek hazudott pártjának miniszterelnök jelöltje és elnöke, csakhogy Gyurcsány nélkül  esély sincs Orbán elzavarására sőt az MSZP vel közös ellenzéki lista Orbán hatalmon maradását szolgálja. Egy MSZP nélküli közös lista viszont Orbán és a NER bukását segítheti elő mégpedig úgy hogy ezt a listát Gyurcsány Ferenc vezeti mint Listavezető Bokros Lajos pártjával a MOMA val szövetségben. Gondolom most néhányan felteszik azt a kérdést hogy miért Gyurcsány és Bokros, mert ők ketten a legerősebbek az ellenzéki térfélen még annak ellenére hogy Gyurcsány pártját alul mérik Bokrosé pedig mérhetetlen a közvélemény kutatóknál. Ha Gyurcsány és Bokros összefognak akkor elérhető közelségbe kerül a kormányváltás esélye, csak ezt néhányan nem hajlandók észrevenni. Pedig tudomásul kell venni hogy e két ember összefogásától függ hazánk további sorsa! A Gyurcsány Bokros szövetség a kormányváltás záloga.…

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mit szóltok ehhez? Két okos, közgazdasághoz értő remek szakember, józan gondolkodással.
Én támogatom!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@Horizont: Én is észrevettem, hogy más szemüvegen néz keresztül.
Béla333
@Horizont: 21.14
Nem vagyok hajlandó minden észt és erkölcsi gátlást félretenni, te csináld bátran.
Aztán azt veszed észre (vagy lehet hogy észre sem veszed), hogy te is pont olyan leszel, akik ellen küzdesz.
Volt már ilyenre példa, számos alkalommal.
Ha nem lehet ép lélekkel, normális gondolkodással leváltani az eddigi politikai "elit"-et, akkor itt kell hagyni sajnos ezt az országot. Az elmúlt évtizedek pont arról szólt, hogy szavazz rám, hogy ne a másik legyen, amit te mondasz, az pont ugyanennek a folytatása.
2018-at még megvárom...
Manhattan
Most mi is a helyzet? Botka nagyhangú, de alkalmatlan vezér figurának. A normálisan kezdő elnököt, Molnárt lenyomták és beállt azok sorába, akiknek nagyon jó lesz egy tucat képviselői hely és persze az eddigiekhez hasonló mértékű biztos jövedelem, a vagyonkájuk békében hagyása. Cserében csak azért felelnek, hogy a valódi ellenzék lenullázódjon.. KIK MOZGATHATJÁK A HÁTTÉRBŐL AZ MSZP-ben A SZÁLAKAT?: SZEKERES SZÖVEGÉT Kb.10 NAPJA HALLGATVA A TIPPEM: A GYURCSÁNYT ELÁRULÓ CSOPORT, élén Puch, Szekeres, Az MSZP tagsága pedig bamba gyerek módjára szemléli az eseményeket. Csoda, hogy a választók többsége is ilyen málé, ha a "legnagyobb baloldali" párttal néhány embere bármit megtehet?
bencemacska
Az a kérdés, hogy Bokros és Gyurcsány tudja már?
Béla333
@bencemacska: 21.56
Nem is kell hogy tudják.
Ez az egész hír csak a fanatikus DK-sok hitének a fenntartására jó, amolyan nyár esti agyi ömlengés, bármiféle alap nélkül!
Na mindenkinek további jó szuttyogást!
bencemacska
@Béla333: ma, 22:23
Ha már megszólítottál akkor meséld el nekem, hogy kell szájjal írni?
Más: Szerinted az Új kezdetnek és az LMP-nek együtt nem kell 10%-ot elérni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok