Egy ellenzéki Facebook-oldal információira hivatkozva ma délben adta hírül a Kiskunhir.hu, hogy kibontakozóban van egy minden korábbinál veszélyesebb szövetség Orbán Viktor ellen. Ha az egykori miniszterelnök Gyurcsány Ferenc valóban összefog a Fidesz korábbi pénztárosával, Simicska Lajossal, ketten együtt komoly földindulást idézhetnek elő.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az ördöggel is össze kell fogni, ha tetves Genyót ki lehet rúgni a hatalomól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Perwool: Hat legyen is,...:o)) A budibol is valahogy ki kell robbantani a kaksit, es az bizony nagyot szol...:o))))))
bencemacska
@Perwool: ma, 14:39
Az a baj, hogy igazad van!!!
lampa laz
@Perwool: (13:07) Azt mondta simi, h olyankor fog orbánra csapást mérni, amikor már nem lesz ideje talpra állni. Ez pedig a választások közeledtével lesz, h ne legyen ideje telehazudni az ellenkezőjével a médiáit.
Az is elég lenne, ha elvesztené a 2/3-ot, mert valszeg nem lesz olyan ellenzék aki a búsba küldené őket.
Perwool
@lampa laz: Valahol ott van a kutya elásva, hogy nem mindegy kinek van kétharmados támogatása, egy demokratának, vagy egy Orbán Viktornak. Orbánék mit kezdtek a kétharmaddal? Tönkretették a demokratikus ellensúlyokat, az alkotmánybíróságot kiherélték majd feltöltötték embereikkel, a főügyészüket bebetonozták 100 évre, a választási törvényt magukra szabták olyan formán, hogy 2014-ben kevesebb szavazóval nyertek kétharmadot, mint amennyivel 2006-ban vesztettek... Az MSZP-SZDSZ-nek is volt kétharmada, és senki nem félt, hogy visszahozzák a diktatúrát, pedig akkor a rendszerváltás után jártunk 4 évvel, minden adott volt, hogy a volt komcsi apparátus visszacsináljon mindent. Valahogy fel sem merült, hogy ez megtörténhet. Most meg felmerül.

2/3? Nem kell nekik, ha nem megy át a 2/3-os törvény. Akkor hoz egy törvényt "egyszerű többséggel". Tadam, kész! Lásd, plakáttörvény!

Úgy tűnik, a Fidesz végképp letett arról, hogy tisztességes és becsületes választással próbálja megnyerni 2018-at.
Így marad a nemzeti érzelmek minden józan határt átlépő felkorbácsolása.

Azt láthatjuk, hogy a koalíciós hagyományú országok stabilak és demokratikusak.Jól tükrözi az eltorzult hatalommániát, hogy ma nincs Magyarországon olyan politikai erő amelyik hajlandó lenne a Fidesszel koalícióban kormányozni.
Egy kormány felelős kell legyen a teljes magyar társadalomért! A kormánynak a nem rá szavazók, sőt, a nem szavazók érdekeit is képviselnie kell.(18 év alattiak)Orbán nemhogy nem képviseli, de még élni sem hagyja azokat, akik nem részei a NER-nek. Megsemmisíti őket, szabályos háborút hirdet az ország egyik fele ellen, hogy lázban tartsa a 2 milliós szavazótáborát.
Most Sorossal, migránsokkal akarja felszítani a híveiben a harci szellemet.
lampa laz
@Perwool: Elolvastam, és felsóhajtottam, tök igazad van, reménytelen békés úton megszabadulni ettől a mocsok bandától, meg a 2millió szavazójától. Pedig az utóbbiakat kellene meggyőzni ami megint csak lehetetlen.
Perwool
@lampa laz: A gyűlölet, az indulat, az állandó ellenségkép, szabadságharc felzabálja az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.