Esztergom vádemelés súlyos testi sértés Családon belüli erőszak orrcsonttöréssel Terítéken az esztergomi dúvad – Meg akarta erőszakolni a nejét, aztán eltörte az orrát 2017. augusztus 8. kedd - 19:03 Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal az 54 éves esztergomi férfivel szemben, aki megverte a feleségét, mert nem akart a kedvére tenni. BUMM-HÍR Az asszony 2017. január 11-én, reggel érkezett haza a munkából az esztergomi lakásukba, majd lefeküdt aludni. Amikor délután felébredt, a férje már ittas volt. A férfi közeledni próbált a feleségéhez, aki ezt elhárította. A férfi feldühödött, ezért az asszonyt az ágyra lökte, és hat alkalommal ököllel arcon ütötte. A sértettnek sikerült a férjét félrelökve az utcára menekülnie, ahonnan telefonon értesítette a rendőrséget – áll az ügyészség honlapján megjelent közleményben. A férfi bántalmazása következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. Az elkövető...

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Vannak ilyen fickós emberek. Volt egy kollégám el mondta.- Nekem a kisbalta ott van az ágy mellett. .- minek Jani? .- Há az este is kellett .Elő kaptam oszt, " baszunk vagy szét csapom a fejed." "
qxy
Vannak ilyen fickós emberek. Volt egy kollégám el mondta.- Nekem a kisbalta ott van az ágy mellett. .- minek Jani? .- Há az este is kellett .Elő kaptam oszt, " baszunk vagy szét csapom a fejed." "
qxy
@durbincs: Tudod ebben a rohanó világban két csók közt egy röpke gyömösz, nem mindenkinek jó és mi marad, a pillantás ( a baltára)
qxy
@durbincs: Na ezért kell az hogy nem kell foglalkozni a női nemmel.
" Mert sok az " IGEN"
Cefi
Mi a probléma? Egyszerű fideszeses. Sufniban a vak komondor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.