Parlamenti vizsgálóbizottságot állítana fel a Jobbik, hogy tisztázni lehessen a Fidesz 2010-es kampánykiadásait. Parlamenti vizsgálóbizottságot állítana fel a Jobbik, hogy tisztázni lehessen a Fidesz – a sajtóhírek alapján egyre zavarosabb – 2010-es kampánykiadásait. Volner János, a Jobbik frakcióvezetője a 24.hu keddi cikkére hivatkozott, miszerint a Fidesz kampányát szervező Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zrt. mostani vezetése nem találja annak nyomát, hogy hét évvel ezelőtt a költségeket kiszámlázták volna a pártnak.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Matyaros kiszervezés?

A plakátháborúban vannak mosolyra ingerlő részletek is

Megmondom őszintén, hogy engem már az is mosolyra ingerelt, hogy „Simicska Lajos készen áll arra, hogy akár saját megvádolása árán is ezt a hatalmat leváltsa”. Azonban az igazi gyöngyszem, hogy arra a hírre, hogy „Lázár János utasítása alapján a kormányhivatali alkalmazottaknak kell majd felmérniük az illetékességi területükön lévő plakátokat.” a derék samesz megnyilatkozott.
„Csepreghy Nándor szerint téves összemosás eredménye az, hogy az adminisztratív feladatot végzőknek kellene majd a plakátokat felmérniük. Szerda reggel az ATV-ben azt mondta, ezt a munkát azok végzik majd el, akik eleve a közterületen dolgoznak”! =))
Hogy tetszett mondani? A közterületen dolgozó kormányhivatali dolgozók? Kik lennének ezek? Átlapozván a dokumentumokat azt kell mondjam a kormányhivataloknak nincsenek ilyetén egységei, sem szervezeti. Az önkormányzatok rendelkeznek ilyenekkel! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
van számla, oszt kész. Erről további vita nincs, nem is lehet.
silber13
Az ÁSZ szerint volt számlája a Fityisznek, csak bizonyára elvitte a cica! Röhej!
lusta
Sajnos itt az ÁSZ mondta ki a nagy igazságot. Volt számla. A 24.hu, be is mutatta. A plakát rubrikában, teljes 35 millió 682 ezer forintot írtak be. Beírták, Be. Az ÁSZ elfogadta? El. Miről beszélnek itt? Nincs itt semmi látnivaló, lehet kérem tovább menni.
silber13
@lusta: Ami a Fidesz bevallásának szavahihetőségét illeti, szegény nagymamám csodaszép meséket mondott altató gyanánt és én tán el is hitem...
karma1
@RonaGyuri: Megis mit gondolsz, Kedves, miert pont a kozigazgatasi kozalkalmazottak beret fogjak az orvosok es a tanarok elott 30 %-kal felemelni?
Nana, hogy pont ezert! Allitolag nincsenek is elegen (2010-ben 5600 kozalkalmazott dolgozott, jelenleg 10 000 , tehat tenyleg kurva kevesen vannak!), es akkor meg tulorazniuk is kell, hat szegenyek, mingya' elmenek sirdogalni ertuk egy kicsiket...
Aki ennek a bandanak dolgozik, idonkent be kell vallalniuk a szar melot is, nemde?
Nyugi, meg tul is lesztek fizetve...
CsipkeRózsa
Melyik ÁSZ szerint? Az előző már nem ellenőrzött semmit, az újjá szerveződött pedig miért éppen a Fideszt ellenőrizte volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.