A korábbi miniszterelnök szerint azt a számlát fizeti a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő egykori vezetője, amit neki szántak. Ahogy arról az atv.hu is beszámolt, júniusban három, illetve két es fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte hűtlen kezelés kísérlete miatt a Kúria a 2008-as sukorói telekcsere ügyében Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. egykori vezetőit. Tátrai Miklós szerda reggel vonul börtönbe, Gyurcsány Ferenc ezzel kapcsolatban posztolt ma a Facebookon. „Ma reggel Tátrai Miklós börtönbe vonul. Helyettem. Az volt a bűne, hogy nem volt hajlandó hamisan tanúskodni ellenem a Sukoró perben. Azt a számlát fizeti, amit nekem szántak” – írja a DK elnöke, korábbi kormányfő. Hozzátette: lassan egy évtizeddel később is úgy látja, hogy kormánya és a vagyonkezelő vezetői helyesen cselekedtek: törvényesen segítették a Velencei tó partjára tervezett hatalmas beruházás megvalósítását.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Zsolt Csaszy . Erősek leszünk!
Egy okot azért tudnék arra, hogy miért éri meg egy nem létező bűncselekményért ártatlanul is börtönbe menni: hogy mutassam az utat a jelenlegi hatalmasságoknak !
Nekik vajon mennyi fog járni a köz kárára való vagyongyarapodásukért? (Persze nem a mostani, hanem jogállami körülmények közt)
Köszönjük LMP! Ezt aljasul rendeztétek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@peterkelemen: nem számít, ő csak a "közelmúlt" eseményeivel kampányol az elempéjének.

Csak azért, hogy a biztos befutó a jelen, a JELEN te barombéla eseményeiért felelős banda legyen, ne kelljen és ne lehessen felelősségre vonni őket. Nem hiszem el, hogy ennyire gyökér, egyértelmű, hogy a fidesz fizeti.
Equus
csak nézem eeket a kommenteket és bámulok ki a fejemből... Nincs itt egyetlen okos ember sem, aki felismerné, h ma neki, holnap nekem, holnapután bármelyik barátomnak áll ez a zászló?
Nincs itt senki, akinek okos agyába ne jutna bele, h vmikor így kezdődött a Weimari Köztársaság vége?
Ébresztő, hülye magyarok, különben csak konc lesztek az uraitok bográcsában!
Béla333
@Peller Anikó: 21.02
Egyre zavarosabb a mai napi mocskolódásod, ömlengésed! Lehet hogy már nem kellene többet innod ma, mert még a végén kitiltatod magad a minősíthetetlen, mocskos, csak a DK-sokra jellemző stílusoddal.
Mára már pihenj le!
Pálinkafőző Rézüst
@Equus: nekem áll a zászló... Jól szituált hölgyet keresek... ?))))))))))
Equus
@Béla333: Egyre zavarosabb a mai napi mocskolódásod, ömlengésed! Lehet hogy már nem kellene többet innod ma és írnod sem, mert még a végén kitiltatod magad a minősíthetetlen, mocskos, csak a DK-sokat utáló, jellemző stílusoddal.
Mára már pihenj le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.