A Svábhegyi Református Gyülekezet építkezését nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak nyilvánított a kormány. A dolog hátterében az állhat, hogy a gyülekezet tagja maga Orbán Viktor is - írja a Magyar Nemzet. A lap értesülése szerint a Felhő utca 10. szám alatt lévő templom mellé épülne egy református központ, a telek azonban nincs a református egyház tulajdonában. Igaz a terület, amin a templom áll szintén az önkormányzat tulajdona, amit 1999-ben ötven évig tartó ingyenes használatra adtak át a gyülekezetnek. A jelenleg szóban forgó terjeszkedésre kijelölt telkeket a tervek szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vásárolja majd meg az aktuális tulajdonostól, a Fővárosi Közterület-fenntartótól. Arról, hogy ezután milyen módon bocsájtják a gyülekezet számára nem szól a fáma. Az adásvételt az állam kezdeményezte, ami nem meglepő, 2013-ban, a templom felszentelése után ugyanis Orbán Viktor kifejtette, hogy mindent megtesz azért, hogy a teljes befejezéshez...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Csuhások térdre, mi bazdmeg?
Kotorék fölcsuti tenyésztett műkeresztény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Nincs senki aki nyakon baszná ezt az abortusz maradékot emberek? Nem hiszem el.
RonaGyuri
világos hisz ő maga a nemzet, és csak az ő gazdagodása számít!
Clavigo
Muhaha-ha-ha...A vallása kb. olyan szilárd,,mint a politikai " beállítottsága "...Ha 2018-ban marad a Cigánypáva,,,,indul a Mecset & Minaret project..:) :) a keleti nyitás jegyében...Vagy ( és ) a pravoszláv vonal erősödik,,Putyin bácsira való tekintettel ??? Egy téboly az,,amit ez a Gyökér ,ezzel az országgal művel..
bencemacska
Most a fiának épül egy egyházközség, vagy FELHÁZ szekta központ?
És ki megy börtönbe?
Most ki is utasít, kit a telekcserére? Kiemelt beruházás a "csuti isten" fiának az egyházához?!
És kiengedték a gráci orvosok? Úgy látszik van annyi pénz, amiért azoknak is "korpás a haja"!?
qxy
@bencemacska: szerintem a választások előtt szenté lesz avatva a fia által.
qxy
Adnék én neked nemzetközi szempontot a szív lapáttal . De sajnos ez van Tisztelt főügyészi hülye gyerekek. ha ezt is szabad akkor sajnos hamaréb estek ti a gödörbe mint a politikusok . Vagyis ti már pénteken meg lesztek híva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.