Akkor hadd segítsek: ne lógj együtt olyan emberekkel, akik náci zászlókat lengetnek, náci üdvözléseket használnak vagy náci szlogeneket üvöltöznek! Menj haza! Vagy még jobb, ha elmondod nekik, hogy tévednek, amikor egy olyan ideológiát ünnepelnek, ami emberek millióit gyilkolta meg, és aztán menj haza! Szerencsés vagy, hogy egy olyan országban élsz, amely biztosítja a jogot számodra, hogy szörnyűségeket mondhass. De gondolj bele, ezt az akár használhatnád valami jóra is!” – magyarázta Schwarzenegger elég szemléletesen. “Ti, akik csendben maradtatok, nektek is fejlődnötök kell. Jó ideje megtanultam, hogy az egyetlen módja annak, hogy felszámoljuk a gyűlöletet az, hogy egyenesen nekimegyünk. Persze, nem mindig kényelmes, de a rasszizmus és a sztereotípiák a vallásról, genderről vagy bármi másról olyanok, mint a rák. Ha rákos daganatod van, nem ülsz csendben abban reménykedve, hogy az lassan eltűnik majd. A szart is kivernéd belőle a kemóval, kivágnád, beszednél minden kísérleti...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarul azt mondja Schwarzenegger, hogy a náci Orbánéknak is nekik kell menni és kiirtani gyökerestől őket. Helyes! Egyetértek .
wagabund
mondta mindezt az a svájcinéger akinek az apja náci volt...

tudom, a gyermek nem felelhet az apja bűneiért...
Foxley
Ezekkel a "maga" fiiúkkal még neki se menne könnyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.