Bilincsek nélkül sétált ki a bíróságról az a férfi, aki május közepén, Budapesten a Dózsa György úton karambolozott – írja az origo.hu.

A balesetben két autó ütközött össze, aztán az egyik autó egy buszmegállóba csapódott. Egy 23 éves férfi azonnal, egy 37 éves férfi a kórházban halt meg, két ember súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

Az bíróság hétfőn úgy döntött, hogy a férfit házi őrizetbe helyezik, viszont nem kell nyomkövetőt viselnie.

A  férfit az a Novák Péter védi, aki a 2012-ben ittasan halálos balesetet okozó, ezért 9 év börtönre ítélt Eva Rezešovát. Az ügyvéd a 24.hu-nak azt mondta: védence beismerte, hogy túl gyorsan ment.

Címlapkép: Youtube

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ó, hát a végén még lesz egy hatalmas bocsika-kérés is, hogy korlátozták bűnözői jogait, közben kiagyalják, hogy lehetne neki egy kis kárpótlást fizetni, hogy kikalapáltassa a merdzsót és vadi újként eladja!
Eladott Ország
Az, hogy ez a maffia állam mindent lelejmol, a főrablók az országot illető javakat ellopják, az politika, s egy dolog, ami ellen tehetetlenek vagyunk...de , hogy egy maffia per vádlottjaként is elítélt senkiházi két ember életét elvette, tönkre téve családokat, majd jogsi nélkül tovább furikázik, mindezek után még jólétben, külföldön eszi a fene,...na ez minden képzeletet felül múl... Hol van itt a rend, urak? Vagy mind benne vannak?... és talán tartanak ettől a maffiózótól? Na erre varrjanak gombot a regnáló hatalom seggnyalói!
moareka
Kitüntetni! Van még lovagkereszt...visszaadták néhányan...
herczeg0210
Pénz beszél, olajszőke Pintér végrehajt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.