T. János a Nyíregyháza belvárosában hátulról támadt a sétáló asszonyra és letépte a nyakláncát.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. János 41 éves nyíregyházi lakos ellen – számolt be róla a Police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 45 éves feleségét támadta meg 2017. augusztus 23-án 10 óra körül Nyíregyháza belvárosában: a gyalogosan közlekedő asszony nyakát hátulról megragadta és egy mozdulattal kitépte nyakából az arany nyakláncát, amit a nadrágja zsebébe rejtett. Az asszony próbálta visszaszerezni az ékszert, dulakodni kezdtek, majd a férfi úgy meglökte a nőt, hogy az elesett és megsérült. Mikor a nő segítségért kezdett kiabálni, férje befogta a száját, de a közelben tartózkodó rendőrök ekkor már meghallották a segélykérést és az asszony segítségére siettek.

A rendőrök a férjet a helyszínen elfogták és előállították, majd kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Saját feleségét rabolta ki a nyíregyházi férfi

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na vazzeg ezt a gecit egy sima rablásért bünügyi őrizetbe vették jogosan!!! A két ember haláláért felelős geci bűnöző drogost meg házi őrizetbe rakták! Igazságtalanság szolgáltatás!!!
dr. prédikátor
Na vazzeg ezt a gecit egy sima rablásért bünügyi őrizetbe vették jogosan!!! A két ember haláláért felelős geci bűnöző drogost meg házi őrizetbe rakták! Igazságtalanság szolgáltatás!!!
maci0427
Van aki a saját anyját - apját - nagyszüleit is megöli,hogy anyagi javakhoz jusson ! Az igazságszolgáltatás,meg a "túloldalon" van...
Equus
nem értem... házastársi kapcsolat. A közösen szerzett javak közös tulajdont képeznek. Ha a férj zuzus pillanatában hozzányúl a kajapénzhez és elkocsmázza, akkor lopásért felelnie kell?
Ha a feleség beleszeret egy fehérneműbe és egyeztetés nélkül megveszi, akkor sikkasztott volna?
Nem irigylem a bírót.
A rendőrök meg olyan dologban lettek bírók, amiben nem kellett volna. Legjobb esetben is talán a garázdaság vétsége áll meg.
papa.49
@Equus: Ki tudja mire képes a spiné ???
simmering73
Fatális véletlen lehetett. Remélem az ürge azóta már a szemészeten van.
Equus
@papa.49: na, ja ... Lehet, h csak azzal volt a gond, h az öregedő vén kurva lenyúlta a stricijének a láncát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.