A magyar politikai életben a klasszikus marxista világlátás uralkodik, a magyar kormány pont úgy kreál ellenségképet, mint a terrorista vallási fanatikusok - érdekes gondolatokat osztott meg egy interjúban a távozó holland nagykövet. Aki mellesleg imádja a Kiskunságot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
..ez a nyugdíjbavonulási végszó amolyan nagyköveti betegség...amíg aktív hallgat mint szara fűben alkalmazkodik és sunyit , majd amikor már nincs felelőssége akkor visszaugat...
quadrocopter
@Csizmás Kond: Buta vagy macska, de ez nálad nem új! Aktívként a véleménye az országa véleménye, visszavonulóban pedig nyomhatja a sajátját is!

Ezt a lényeg: Scheltema szerint a magyar kormány ugyanolyan elvek mentén kreál ellenségképeket, mint a terrorcselekményeket végrehajtó vallási fanatikusok: "amelynek tagjai a globalizáció vesztesei, ezért a szélsőségesség, a fanatikus vallásosság felé fordultak, mert ez ad nekik biztonságérzetet".

Oszt' jó napot!
Eladott Ország
"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." /Márai Sándor/
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/nemethsz-1.png
Szolzsenyicin mondása kommunistákról. Elég ha csak a fidesz sorait nézzük, honnan jöttek (ügynöktörvény stb.) és ezek a szarháziak nevezik magukat konzervatív jobboldalinak. Röhej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.