Az állami felelősség komoly eredményeit látjuk a köznevelésben – mondta Balog Zoltán a Vasárnapi Újság című rádióműsorban. Balog hangsúlyozta: a tankönyvek kiadásának állami kézbe vételével évi 20-30 százalékos árcsökkenést értek el, így vált lehetővé, hogy szeptember 1-jétől ingyenes az összes tankönyv Magyarországon az első kilenc évfolyamon. A szabadpiaci árak esetén erre nem lenne lehetőség, a nagy állami tankönyvellátó rendszer létrehozása vezetett oda, hogy nem kell fizetni a tankönyvekért. A kormány azt vállalta, hogy megpróbálja a családok terheit jelentősen csökkenteni, nem csak a tanév kezdésekor. A miniszter kitért arra is, hogy a magyar állam teljes felelősséget vállal nemcsak a közoktatás fenntartásáért, hanem a működtetéséért is, nemcsak a tartalmi, hanem a technikai ügyekért is. Mióta ez a rendszer van, minimálisra csökkentek azok a panaszok, amelyek hiányról szólnak, hogy a pedagógusok nem kapják meg a bérüket, hogy hiányzik a taneszköz, hogy nem sikerül kifizetni...

Forrás: baon.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a Rabszolgakereskedelmi Minisztérium, cigány származású, bigott vallási beállítottságú vezetője megnyilatkozott. Szar jött ki a szájából. Szent szar. Hallejjujah.
RonaGyuri
Az állami felelősség komoly eredményeit látjuk a köznevelésben??? pontosítsunk az orbáni állam felelőtlensége komoly bizonyítékait látjuk a köznevelésben
justhpeter
Ez a Balog valami ütős cuccot vehetett be, mert egyből beleugrott a fideSS virtuális valóságába és onnan üzenget tömény hazugságokat.
mackoka46
Felelősségről beszél ez a jellemtelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.