A budapesti cselgáncs-világbajnokság nyitónapján Csernoviczki Éva is tatamira lépett, a hírek mégsem elsősorban róla szóltak. A budapesti cselgáncs-világbajnokság nyitónapján Csernoviczki Éva, a sportág olimpiai és világbajnoki bronzérmese, kétszeres Európa-bajnoka is tatamira lépett, a hírek mégsem első sorban róla szóltak. Azért sem, mert a 30 éves sportolónőt mindjárt az első meccsén leszorítással verte a kubai Melissa Hurtado Munoz. Így még délelőtt búcsúzott a 48 kilogrammosok versenyétől, ahogyan Szabó Csaba is kiesett: őt a 60 kilogrammosoknál az olasz Elios Manzi győzte le kevesebb intéssel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha a Forras 24.hu-ra kattintotok a cikk alatt, akkor kinyilik az eredeti cikk, egy oriasi fotoval a mosolygo viziloval es a feherboru nagymedvevel.

Hat kukuljak meg, ha orban fejin nem egy rossz smink van! A nyaka szep vilagos rozsaszinu, (hiszen Grazban biztos nem egy szoliban fekudt egesz nap )...

Ez a talalka legyen elete legnagyobb orome...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.