Balog Zoltán orosz kollégájával tárgyalt tegnap. Ezt követően jelentette be közleményben az Emberi Erőforrások Minisztériuma, hogy orosz mintára abortusz megelőzéssel kapcsolatos tanácsadást végző központokat hoz létre a magyar kormány.

Azt írják, a magyar tárcavezető egyebek mellett a mindennapos testnevelés és az egészséges közétkeztetés tapasztalatairól tájékoztatta kollégáját, aki viszont annak az 1500 konzultációs központnak a működését ismertette, melyek az abortuszokkal kapcsolatban megelőzési tanácsadást folytatnak. Balog Zoltán erre válaszolva közölte, hogy hasonló centrumok alapítását tervezik Magyarországon is.

(hirtv.hu)

(A címoldali illusztráció forrása: YouTube/ATVzrt)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A hírt olvasva eszembe jutott az a fiatal lány, aki szerencsétlen naiv módon meggyónta a "papjának", hogy teherbe esett, másnap a fél ország a gyónási titokkal volt tele. Erre repült rá az Alfahang, olyan emberekkel, akik a saját családjuk sorsát csak összekuszálni tudták, de elhivatottnak érezték a vallási bódulatukban, hogy másokét a saját szájuk íze szerint megjavítsák, ha akarja, ha nem.
Sámannus
Majd Paks II adja az infrastruktúrát hozzá.
kisrigó
@Eladott Ország: Hála az égnek, semmi közöm a "pispek úrhoz!" Az unokáim kiskori meséje ihlette a jeligét. Kedves emlék! Amúgy , szándékomban áll, hogy körbe nézek a Kiss Rigó luxuséttermében, amit a Dóm oldalában építtetett. Elvégre a "mi pénzünk" is benne van, állami támogatás formájában!
Eladott Ország
@kisrigó: Nekem is csak a betűrím (alliteráció) miatt ugrott be a csiripelő III/III-as püspöki kisrigó.
Eladott Ország
Úgy látszik, hogy nekünk már csak Oroszország lehet a minta.
Fel vörösök, proletárok,
Csillagosok, katonák,
Le kellett a szőrt borotválni,
Hogy Sárika tudjon pisálni.
Eladott Ország
@Qqberci: Nemsokára, mert Orbán kiadja az új Mein-Kampfot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.