Aki próbálta már vállalkozását megállítótáblával reklámozni tudja, hogy ha engedélyezték is, mélyen a zsebébe kellett nyúlnia. Ehhez képest a Garancsi István résztulajdonában álló ESMA reklámcég lassan két éve ingyen használ egyes reklámhelyeket.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/oroszlan-1024x640.jpg
Egészségükre, hölgyek, urak! Zabáljanak csak rendületlenül.
Garancsi Kötélbarát Pityu, ezenkívül kedvezményes áron bérel önkormányzati lakást a budai várban. Az RTL Klub derítette ki, hogy az önkormányzattól 220 ezer forintért bérelt lakás mérete a szerződéskötés után növekedett meg. A Garancsiék és az önkormányzat közötti szerződés szerint a lakás 340 négyzetméteres, Garancsi cége ezzel szemben már 405 négyzetméteresként hirdette az ingatlant. Merthogy nyilván a bérleményt ők is kiadják. Hogy mennyiért? Azt nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy a most 220 ezerért bérelt lakást tavaly 6500 euróért, azaz majdnem kétmillió forintért kínálták kiadásra egy hirdetésben. Nem hiszem, hogy kurva nagy újdonságot mondok azzal, hogy ennek az országnak reszeltek. Ez minden sarkában, zegében és zúgában rohad. Ebből a mocskos, korrupt tempóból a büdös életben nem fogunk kigyógyulni.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/01/neked-barmit-garancsi/
Neked bármit, Garancsi! Oligarchák és maffiózók országában élünk, ahol lassan nincs olyan lakás, újság vagy éppen vállalkozás, amely ne áron alul, a törvényeket teljes mértékben mellőzve cserélt volna gazdát. Magyarország napról napra mélyebbre süllyed, amihez emberek tízezrei szó nélkül asszisztálnak. Érdekes ilyenkor nincs reklámtörvény módosítás. Mi dolgozunk, ők lopnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.