Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, miniszterelnök-jelöltje és Dr. Erőss Gábor, a Párbeszéd elnökségi tagja, oktatási szakpolitikusa közzétett egy közleményt. Ez a közlemények sorsa. Közzétevődnek. Az iskolaév kezdete tiszteletére, természetesen, az oktatáspolitikáról. Ezzel sincs baj. Azt írják, hogy az Orbán-kormány nem tett egyebet, mint becsapta a szülőket. Valamint a diákokat, és a pedagógusokat is. Ez is igaz. Azonban nehéz megállni azt a kérdést, hogy voltak ezek a most választásra készülő politikusok eddig? Nem csak 2010 előtt, hanem az utóbbi években általában. Akkor, amikor a 2014-es választásra komolyan vehető, és komolyan kommunikálható alternatív oktatáspolitikai program nélkül ugrottak neki. Akkor, amikor politikai kalandorok vitték utcára a pedagógusokat, majd hagyták a semmibe leföldelődni a jogos nehezményezést. Mikor szóltak, hogy kéretik valami alternatívával előállni? Ha pedig most a választások közeledtével ilyen ügyesek, szépek és okosak, akkor mi...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Hat igen,... Ezek a kerdesek "hol voltal, amikor az eg zengett?" bennem is mindig felmerulnek...Karacsony Gergely dolgozik tisztessegesen, de hat naluk is ugy nez kim, hogy O "a part" - nagyon mas nem mozog arrafele...
Es allitolag ok sem akarnak senkivel sem osszefogni?
Ez az a szitu, amikor a batorsagot osszetevesztik a hulyeseggel...:o(((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
.@GeoCravker: ma, 23:11
Nagyon igaz, mindkét cikk
karma1
@GeoCravker: Hat igen,... Ezek a kerdesek "hol voltal, amikor az eg zengett?" bennem is mindig felmerulnek...Karacsony Gergely dolgozik tisztessegesen, de hat naluk is ugy nez kim, hogy O "a part" - nagyon mas nem mozog arrafele...
Es allitolag ok sem akarnak senkivel sem osszefogni?
Ez az a szitu, amikor a batorsagot osszetevesztik a hulyeseggel...:o(((
GeoCravker
@karma1: Ők a magányos Párbeszéd pártja :-)
karma1
@GeoCravker: Jo elnevezes...Bocs: meghatarozas...;o))))
szaboria1
Az éremnek két oldal van. Endre István egyet kihagyott a Fidesz trükkel nyert így akármit csinált is az ellenzék sajnos 2014 után nem tudott a 2/3 miatt labdába sem rúgni most is minden javaslatukat lesöpörnek az asztalról.
Béla333
A Párbeszéd/Karácsonyék nem csak azért csalódás a számomra, mert ha nem szakítják szét az anya pártjukat 2013-ban, Bajnaiék szirén hangjaira, akkor ma egészen más lehetne a politikai térkép, de azért is nagy csalódás, mert az elveiket feladva 2014-ben képesek voltak az MSZP-vel és Gyurcsányékkal egy színpadra állni,
Most meg miután Karácsony arról beszélt, az elmúlt hónapokban, hogy szükséges lenne egy új pólus az ellenzéki oldalon azokból, akik elutasítják a 2010 előtti korrupciót és kormányzást is, nos ezek után meg befekszik az MSZP ágyába, hátha jut legalább a vezetőknek 1-1 biztos befutó hely.
Szépen beszélnek, jól beszélnek, de nem jó dolog, amit tesznek.
Szerintem!
verőce21
Ugyan, hagyjuk már a szadesz romjaiból felépült sok kis megélhetési törmelékpártot.
Mindegyik felmorzsolódik, az szdsz sorsára fog jutni.
verőce21
Nincs igény Magyarországon a liberálisnak hazudott szemléletre. Itt a legnagyobb szavazóbázis a sokszínű nyugdíjasoké, egy dologban viszont közösek, mindegyik a Kádár-rendszer utánzatát szeretné visszahozni.
GeoCravker
@szaboria1: Annyiban tévedsz, hogy a Fidesz manipulatív választási rendszere is kétélű fegyver.
Olyan rendszer, ami a győztes mindent visz elvére épül. Mint az SZKP (Szovjet Kommunista Párt) egykori kongresszusán, amikor Sztálin magához ragadta a hatalmat, és amikortól a "bolsevik" szó a kisebbség nevében gyakorolt többségi diktatúrát jelenti.

DE
Ez minden választási eredményre is igaz. 2014-ben azt jelentette, hogy a Fidesz nyert és nagyon megverte a Szigetvári (Bajnai)-Mesterházy párost. Ám akkor is győzött volna, ha nem ilyen a választási rendszer, csak nem ilyen mértékben ülne a parlamentben. Akik a választási rendszerre kenik, azok azt mondják, hogy a nagy vereség helyett egy kisebb arányú vereség sokkal jobb. Holott az is vereség. Egy futóversenyen akkor sem kapsz aranyat, ha egy lépéssel, és akkor sem, egy kilométerrel vagy lemaradva.
Jelenleg ugyanez a helyzet. Akik az összefogás helyett, a közösen képviselhető program helyett a választási rendszeren rugóznak pontosan ugyanazt mondják, ami miatt 2014-ben bukott a vezérelvű ellenzékiség.
GeoCravker
@Béla333: Béla333
" az MSZP-vel és Gyurcsányékkal egy színpadra állni, "
Ma sincs más lehetőség. Amúgy 2013-ben nem álltak egy színpadra. Holott már 2012-ben azt kellett volna. Ma a kölcsönös köldöknézők mozgalma zajlik az ellenzékben. Meg is lessz az eredménye.
GeoCravker
@verőce21: " mindegyik a Kádár-rendszer utánzatát szeretné visszahozni. "
Nem véletléen, hogy Fidesz pontosan azt ígéri. Egy korrupt centrális oligarchiát egy bolsevik irányítási modellel.
Béla333
@GeoCravker: 11.29
Hát már hogyne álltak volna 2013-ba az MSZP-vel illetve Gyurcsánnyal egy színpadra Karácsonyék!
Az volt az emlékezetes Unikumos történet, miszerint benyomtak egy üveg Unikumot, mert állítólag úgy megrázta őket az eset, hogy józanul nem bírták ki!
Nem emlékszel?
Mindezt úgy és akkor, hogy a korábbi évek köztörvényes bűncselekményeivel, az adóforintjaink ellopásával nem számoltak el Gyurcsányék illetve az MSZP!
Azóta se!
GeoCravker
@Béla333: Anno az unikumból nem kaptam :-) De nem is szeretem. Ellenben akkor volt egy kétfejű vezérlet, amelynek egyik tagja az Együtt (önmagunkkal) '14 illetve az MSZP volt.
Teddy-nél, ahoil tényleges színpad volt, még a Bajnai-Mesterházy nightmare-team állt a színpadon. Az Együtt-PM egy másik történeti szál volt.
2013 októberében, még bőven azon izmoztak, hogy kivel nem fog össze ez a kétfejű ellenézéki bagázs. Később valóban megpróbáltak összefogni a DK-val. De nem kicsit későn. Ellenben nagyon ellentmondásosan.

Ami a köztörvényt illeti: momentán a Fidesz vérbíróságai is inkább csak a pótcselekvős koncepcióknál tartanak. Ne áltasd magad. Ha a kedvenceid holnap nyernének, akkor sem lenne másként.
A pénz forgandóságát mi sem bizonyítja jobban, mint Simlicska esete. Ha valaki, akkor ő ténylegesen köztörvényes.De azóta tudjuk, hogy hülyének lenni nemzeti érdek is lehet. Most az ellenzék egy része benne látja a messiást. Gondolod, hogy amennyiben a Jobbik Simicska pénzén nyerne, akkor elszámoltatná? Komolyan gondolod, hogy az LMP kiteregetné Schiffer ügyeit? Az Együtt Juhászét? Az MSZP a "bivalyokét"? Egyébként nem is okvetlen köztörvényileg, hanem morálisan. Ezekhez képest Gyurcsány nylít lapokkal játszott. Utálják is kellőképpen. Pontosabban irigylik. Mert ő egy olyan polizikai kalandor, aki ért is hozzá.
Béla333
@GeoCravker: 12.38
"Komolyan gondolod, hogy az LMP kiteregetné Schiffer ügyeit? Az Együtt Juhászét? Az MSZP a "bivalyokét"?"

Szerintem nem kellene összemosni az MSZP korrupciós ügyeit, a nem létező Schiffer/Juhász ügyekkel!
Ha bármi ilyet tudsz, nosza ki a farbával! De nem kellene őket összemosni a kományon volt MSZP-s csapattal!
Az MSZP és annak egykori miniszterelnöke (Gyurcsány) nem számolt el a lopott szajréval, hogy mit is mutyiztak a hátunk mögött a lopott pénzek elosztásáról a Fidesszel, így el sem tudom képzelni, hogy te hol éltél, hogy képes vagy ilyet leírni?:
"...Gyurcsány nylít lapokkal játszott."

Ez Orbitális hazugság!
Nem is csak a korrupciós ügyekre gondolok, de miért nem tartóztatta le pl. a 2006-os zavargások szervezőit, irányítóit, ha ma olyan okos és ma már rájött, hogy az a Fidesz legfelsőbb köreiből került ki?!
Ha lecsukta volna őket, akkor nem itt tartana az ország és nem Orbánnak hívnák a miniszterelnököt!
Szerintem!
GeoCravker
@Béla333: Idézni csak pontosan...
Ezt írtam: " Ezekhez képest Gyurcsány nylít lapokkal játszott. Utálják is kellőképpen."
S nem azt, hogy Gyurcsány egy szent.
Mutyi ügyben...
Amikor a Milla a semmiből párttá alakult, és elkezdte a kampányt, akkor szerinted az égből hullott alá a manna? Az LMP esetében is? Szerinted teljesen véletlen, hogy Schiffer., aki korántsem volt ismeretlen Orbán köreiben, szinte a semmiből pártot gründolt és a kampáynhoz korántsem kéregetett, mint a kétfarkúak? Valamint az, hogy látványosan nekiugrott Gyurcsánynak, de igencsak kesztyűs kézzel viszonyul(t) mindenhez, amire és akire Orbán nem ad(ott) kilövési engedélyt?
Netán Juhász, aki nekiugrott az Orbán által kellően utált Gyurcsánynak, miért nem ugrott neki legalább ilyen vehemenciával az MSZP-nek, mint pártnak? A Milla miből finanszíroza az akcióit? Az akkor publikus "támogatásokból" egy laposelemet sem tudtak volna venni egy hangosbeszélőhöz. Miközben az ellenzék felszalámizásában mindketten igen hatékonyek voltak.
bencemacska
@Béla333: ma, 07:50
Az általad leírtakat miért varrod Karácsony nyakába?
Öntsünk már tiszta vizet a pohárba:
Jávor Benedeket "A tisztségéről leköszönő Schiffer András helyére a 2012. január 28-29-i LMP-kongresszuson frakcióvezetővé választották.[5] Posztjáról az LMP XX. kongresszusán, 2012. november 18-án lemondott, miután a párt úgy döntött, hogy Jávor együttműködés-párti stratégiája helyett Schiffer András elképzelésének szavaz többséget, és az ökoszociálisok nem kezdenek együttműködést Bajnai Gordon választási mozgalmával, az Együtt 2014-gyel, sem más ellenzéki erőkkel.[6]
Miután az LMP 2013. január 26-i kongresszusa minden további egyeztetést kizárt az ellenzéki együttműködésről, többekkel kiléptek a pártból, és létrehozták a Párbeszéd Magyarországért nevű baloldali zöld formációt. Az új párt alakuló közgyűlésén Szabó Tímeával együtt (Jávor Benedeket) társelnökké választották.

2013 októberében a Párbeszéd Magyarországért taggyűlése a párt 2014-es európai parlamenti választási listája vezetőjének (Jávor Benedeket) választotta meg. 2014-ben az európai parlamenti választáson az Együtt-PM listájának 2. helyén szerepelt. A 2014-es európai parlamenti választáson az Együtt-PM lista egy mandátumot szerez, Bajnai Gordon lemondása után ő kap mandátumot."
És hány EU Parlamenti képviselője van az LMP-nek?
bencemacska
Folyt.:
Schiffer András:
"1989-ben egyik tagja volt – Bajnai Gordonnal együtt – a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának, ekkor kilépett a szervezetből. A közéletbe jogvédő tevékenységén kívül a zöldmozgalmon keresztül is bekapcsolódott, amikor 2002-ben a Védegylet szervezőbizottságának tagja lett, illetve 2005-ben ő vezette a Sólyom László köztársasági elnökké választását célzó kampányt is. 2008-ban megalakította a Lehet Más a Politika nevű mozgalmat, mely társadalmi szervezetként indult, majd 2009-ben párttá szerveződött és a párt vezetését ellátó választmány tagjává és egyik szóvivőjévé választották. 2010-ben ismét a párt országos választmányának tagja lett, de szóvivői tisztségét nem vitte tovább.

A 2010-es országgyűlési választásokon az LMP listavezetője volt. Egyéni választókerületében (Budapest 07) 12,54%-ot szerzett, ezzel harmadik helyen végzett.[7] A párt frakciójának 2010. május 10-ei ülésén frakcióvezetővé választották.[1] Az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottságának lett tagja. 2011-ben a megváltozott megválasztási szabályok következtében frakcióvezetői tisztsége okán lett az LMP országos választmányának tagja. 2012. január 14-én bejelentette, hogy távozik az országgyűlési frakció éléről, és kiszáll a párt minden vezető testületéből is. Döntését azzal indokolta, hogy a parlamenti képviselőcsoportban nincsen meg az LMP önálló politizálásának kellő támogatottsága.[2]
Az LMP 2013-as pártszakadása utáni XXIII. kongresszusán Szél Bernadettel a párt társelnökévé választották.[3]
2016. május 30-án bejelentette, hogy június 1-jei hatállyal lemond társelnöki tisztségéről, augusztus 31-ei hatállyal pedig visszaadja országgyűlési képviselői mandátumát, és nem indul a 2018–2019-es választásokon. Lemond társelnöki tisztségéről is, de megtartja párttagságát, és a jövőben ügyvédként fog tevékenykedni, valamint „az LMP, mint...
bencemacska
folyt.
„az LMP, mint globalizációkritikus, ökopolitikai irányzat körüli szellemi erőtér” felépítésén kíván dolgozni, valószínűleg egy alapítvány keretei között.[4]"
Hosszú interjút készített vele tegnap a Magyar Nemzet. Itt közli nem fog beavatkozni a választási kampányba, sőt interjút sem fog adni a kampány alatt.
bencemacska
Folyt.:
Karácsony Gergely:
"1995 és 2000 között a Széchenyi István Szakkollégium tagja, később ugyanennek az intézménynek a tanára. Emellett az ELTE Bölcsészettudományi Karán 1995-től 1997-ig politikaelméletet hallgatott. Diplomájának megszerzése után a Medián piac- és közvélemény-kutató cégnél kapott kutatásvezetői állást. 2007-ben a cég kutatási igazgatója lett. Emellett 2004-től a Budapesti Corvinus Egyetem Politikatudományi Intézetének oktatója, először tanársegédi, majd 2008-tól adjunktusi beosztásban. 2007-től az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Politikatudományi Intézete PhD-hallgatója. A Magyar Szociológia Társaság és a Magyar Politikatudományi Társaság tagja. Kutatási területén kívül a közvélemény-kutatásról és a kutatásmódszertanról tart kurzusokat.
2002 és 2008 között a Miniszterelnöki Hivatal koordinációs államtitkárságán dolgozott politikai tanácsadóként. 2009 nyarán a párttá alakult Lehet Más a Politika tagja lett,[1] valamint a 2010-es országgyűlési választáson a párt kampányfőnöke volt. Emellett a budapesti területi listán indult 3. helyezettként, innen szerzett országgyűlési mandátumot. A párt frakciójának 2010. május 10-ei ülésén frakcióvezető-helyettessé választották.[2] Ekkor távozott a Mediántól. A 2011-es II. kerületi időközi országgyűlési választáson a párt képviselőjelöltje, 2011–12-ben a párt országos választmányának tagja volt, ahol a stratégiai-közpolitikai ügyvivői tisztséget töltötte be.

A 2013. január 26-i platformközgyűlésen többekkel kilépett a pártból, és létrehozták a Párbeszéd Magyarországért nevű baloldali zöld formációt. Az új párt alakuló közgyűlésén bekerült a négytagú elnökségbe.
A 2013 nyarán kezdődő ellenzéki tárgyalásokon az Együtt-PM delegációjának állandó tárgyalója volt.
A 2014-es önkormányzati választás eredményeképpen Zugló polgármesterévé választották."

A 2014-es választásokon az ellenzék szempontjából e 3 ember fontos szerepet játszott. Megítélni csak a tetteiken keresztül illik őket!!!
Béla333
@GeoCravker: 14.08
Hogy te mit gondolsz, vagy mit sejtesz, az nem bizonyít semmit!
Mégegyszer: tudsz-e bármi olyan terhelőt az LMP/Schifferről vagy az Együtt/Juhászról, ami valamivel több annál, hogy te mit gondolsz?!
Ha igen, itt az idő előadni, ha nem, akkor meg ne sározz!
GeoCravker
@bencemacska: Kiegészítésként :
2012-ben az új frakcióvezető az a Mile lett, aki
az LMP mellett részt vett a Magyar Demokrata Fórum, az SZDSZ és a Fidesz megalapításában is. Úgyhogy igencsak részt vett a politikai mozgalmakban.

Úgyhogy az LMP korántsem volt az a pártoktól független szűz ara
Béla333
@bencemacska: 14.25
Ez így történt, ahogy itt leírtad, annyi kiegészítéssel, hogy Karácsonyék a pártjuk tudta és beleegyezése nélkül, felhatalmazás nélkül külön tárgyalásokat kezdtek Bajnaiékkal. Hogy mivel és mivel nem nem tudom, de Karácsonyék nemsoká képesek voltak a pártjukat is szétszakítani, mert az nem úgy döntött egy kongresszuson, ahogy ők szerették volna.
A kérdésedre a válasz: egy EU Parlamenti képviselője van az LMP-nek: Meszerics Tamás!
GeoCravker
@Béla333: "Hogy te mit gondolsz, vagy mit sejtesz, az nem bizonyít semmit!"
Abszolúte.
De ez kölcsönös.
Fura mókus vagy. Amikor vagdalkozol, de nem tudsz többet előadni, mint homáloys célzásokat, akkor az teljesen rendben van.
De fordított leosztás esetén felordítasz :-)

Maradjunk annyiban, hogy egyszer egy Occam, nevű bácsinak volt egy borotvája.
A kínaiaknak egy mondása a kacsákról. A rómaiaknak pedig egy közmondásuk arról, hogy az érdekeket érdemes megvizsgálni.

Márpedig, ha a Schiffer/Juhász akciózásokról levakarom a borotvával a mázat, és meghallgatom, hogy mit gágognak, akkor az ellenzék 2012-2014- es végletes megosztása Orbán érdekeit szolgálta. Nem a kormányváltást. Ennyi.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 14:56
Én nem is mondok véleményt, csak idéztem - olyan helyről, ami mindenkinek rendelkezésére áll -mert zavarnak a félretájékoztatások!
Schiffer már minden volt, de az engem is meglepett, hogy ő vezette Sólyom kampányát! Nem tudom a patkányosat, vagy a következőt!-:)))) Majd, ha ráérek megkeresem!!!
GeoCravker
@bencemacska: A magam részéről meg szoktam engedni magamnak a véleményt. (az előző beírás különben nem Nked, hanem az LMP-aktivistának szólt :-)
Viszont, a véleményeken túl igyekszem pontos lenni.
Talán nem véletlen, hogy elég sokan adósak a tényszerű cáfolatokkal (Kond, durbincs, Béla, stb.) :-)
Béla333
@GeoCravker: 15.03
Elszámoltak felénk a 2010 előtti kormányok ezzel az aprópénzzel?:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Ez szerinted nem tétel? Nem kellene ezt megbeszélni? Vagy legyen ez a népünk ajándéka a politikusai felé?
GeoCravker
@Béla333: Nem aprópénz, és meg kellene beszélni. Ahogy azt is, hogy valójában hogyan is történt a rendszerváltás. Ahogy azt is, hogy mi alapozta meg azt a rendszert, ami ezt lehetővé tette. Meg azt is, hogy Antallnak miért szobor jár a még életében elkövetett bebörtönzés helyett.

Nem azt mondtam, írtam, hogy mindezt nem elnne jó, és nem kellene tisztázni. Csak azt, hogy az önként jelentkező politikai elszámoltatók mindig kicsit gyanúsak. Azok, akik a jelenlegi maffiavezér politikai érdekeit jobban szolgálják, mint az eltávolítását (Sch. J.P., stb.) számomra nem is hitelesek. Ahogy a Momentum és a Krétakör drámagyógypedagógusa sem.

S, hogy elébe menjek a kérdésednek. Nem. A mai politikai szereplőkből nem egy parlamentnyi, de egy kabinetnyi hiteles embert sem tudnék felsorolni. Nem a kormánypártból vagy ellenzékéből, hanem összesen.
Az új kiválasztást azonban sem a mostani, sem a korábbi választási rendszer nem támogatja. Nem is tartom véletlennek, hogy a választási rendsuer kritikusai si az előző visszaállítását kérik. Egyáltalán nem a kabát újragombolását. Egy új kabátét.
Béla333
@GeoCravker: 16.15
"...az önként jelentkező politikai elszámoltatók mindig kicsit gyanúsak."
A hivatalosan kijelölt elszámoltatók (Keller, Budai) meg csak elmaszatolták a korábbi csapat bűneit! Akkor már jobb, ha olyan jön, aki erre önként vállalkozik!
Schifferben vagy Juhász Péterben jobban megbízok, hogy ha elvállalják, akkor végig is viszik ezt az elszámoltatást, mint azokban, akik megígérték a választóknak és csak jól átvágták őket.
Az MSZP és a DK pártokra és politikusaikra gondoltam!
Egy biztos: így nem mehetnek tovább a dolgok, mert elfogy a magyar.
bencemacska
@Béla333: ma, 15:00
Igazad van, Meszericsről elfeledkeztem, nem olyan hangos, mint Jávor!
GeoCravker
@Béla333: Nem vitatom el a jogodat, hogy jobban megbízzál bárkiben, mint másokban.
Lett légyen az akár Schiffer vagy Juhász.
Ettől, személy szerint, az ellenzék megosztásával debütáló Juhász, vagy az Orbán ügyvédjéből lett, és szinte minden irányba megfordult Schiffer a szemembe nem ellenzékibbek, mint az Orbánt láthatóan felszopó Botka.
Egyben, mint írtam, a semmiből indult pártokként elég korán voltak elég szép számmal anyagi tartalékaik (egyszerűen nincs ingyen a plakát sem), személy szerint elszámolnivalót is sejtek a köreikben.
De ez semmi többet nem jelent, mint azt, hogy még véletlenül sem fogok a nevezett urakra szavazni. Ahogy tőled sem várom el, hogy ne szavaz rájuk, ha neked ők a személyes Messiásaid.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 15:19
Kösz. Nem kell keresnem!
Béla333
@GeoCravker: 17.07
Juhász nem az ellenzék megosztásának a szándékával vetette fel pl. az emlékezetes ATV-s vitában Vadainak és Szanyinak, hogy talán nem kellett volna szétlopniuk az országot! Néztek is nagy szemekkel!
Schiffer amióta az LMP-ben politizál sehová nem fordult, nem tudom miket terjesztesz már róla?!
Ha meg megnézed mondjuk a 2014-es kampány költéseit, akkor láthatnád, hogy az LMP volt az egyetlen, amelyik az AI szerint is annyit költött amennyit bevallott és ez messze a legkevesebb volt, mint a többi pártnál. Csóró párt!
Nekem nem ők a megváltóim, hiába gúnyolódsz, csak egyszerűen őket tartom (és elsősorban az LMP-t) a leghitelesebbnek a jelenlegi választékból.
Hogy te nem szavazol rájuk, az a te dolgod, mint ahogy az meg az én dolgom, hogy az eddigi korrupt, tolvaj, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszó pártokra és politikusokra még akkor se szavaznék, ha ők lennének az egyszem (na jó: 2: MSZP, DK) ellenzéki alakulat!
Ja! Ha az LMP bármilyen szövetségre lépne az említett pártokkal, akkor rólam, mint szavazójukról már le is mondhatnának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.