Terhes, nehéz és éles küzdelemre számít a választási kampányban. Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője az állami televízió tudósítása szerint ismertette: a miniszterelnök a kötcsei polgári pikniken külön beszélt arról, hogy a NATO-ban publikált számítások szerint Afrikából 2020-ig 60 millió bevándorló fog útra kelni, jó részük Európa irányába. Hozzátette: ebből is látszik, hogy a migráció keltette óriási veszély még egyáltalán nem múlt el. Amikor a választáson dönteni kell az embereknek, akkor azt is mérlegelniük kell, hogy ki az, aki képes arra, hogy az országot megvédje - fogalmazott.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Zavargások... Ugye tóni, várod a zavargásokat? Ugye tóni, azt is tudod, hogy amíg te és a nőd helikoptereztek, addig a NÉP éhezik!?!?!? Ez még a szocialisták idejében sem volt így!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Nagyon benne van a pakliban... Nem hiszem, hogy az ellenzeki partok fogjak ot legyozni, de orban nem lesz miniszterelnok... Remelem, hogy o lesz a Csillagban a 4711-es rab
karma1
@papa.49: Hat en ezert imadkozom szinten...:o)))
Sámannus
Szóval Tóni, bevetitek a grozniji hadosztályt?
Sámannus
Beszari Tóni faképnél hagyta a családját, és minket is.
Nessy
Mi van, már készülnek Kubatov kopaszai egy kis randalírozásra? Előkerülnek a sálba, kapucniba burkolózó "tiszta tekintetű ifjak", akik 2006 őszén szét dúlták a belvárost, és amiért szentté avatta öket Orbán?
Kell már egy kis balhé? A Kossuth téren már nincsenek bokrok, amiket ki lehet vizelni, mást kell kitalálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.