A kormányfő Kötcsén az övéi között kijelentette: nincs lejátszva a 2018-as választás, tanulni kell a 2002-es vereség hibáiból, nem lehet hátradőlni.„A választás akkor ér véget, ha kihirdetik az eredményt” – mondta Orbán Viktor a hallgatóságnak tegnap Kötcsén. A kormányfő az Atv.hu információi szerint úgy fogalmazott, „küzdőtér van”, nem lehet hátradőlni a kormányoldalon. Azért sem, mert Orbán úgy gondolja, hogy bár az emberek rendre és stabilitásra vágynak, de a nyugati példák azt mutatják, hogy a sok ciklusos kormányzást „unhatják is”, ezért frissítésre van szükség a Fidesz esetében is. A kormányfő az elmúlt hét év eredményeinek megvédését nevezte a következő választás tétjének. Azért a fideszes politikusoknak és azoknak akik hallgatták Orbán Viktor beszédét egyszerre dobbanhatott a szíve amikor Orbán nem tekintette lejátszott meccsnek 2018-at. Sokuknak van veszteni valója. De nem csak a politikusoknak hanem mindazoknak akik gátlástalan rablással szolgálják ki a NER rendszerét...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Hát ha bukfenceznek, remélhetőleg magukkal rántják a független állami intézmények azon dolgozóit és vezetőit, akik gátlástalanul kiszolgálták a nemzeti elnyomás rendszerét.
nemkati
@mackoka46: A nép tudomására kellene már végre hozni, milyen alávaló, gátlástalan, romboló, hazug, korrupt, tolvaj rendszert működtetett a Fidesz 7 és fél éven át, és mi az, amit sokan vakon kiszolgáltak. Vagyunk jópáran, akik kezdetektől láttuk, mi folyik itt, de sokan becsukták a szemüket, vagy ostobán a fülüknek, és nem a szemüknek hittek.
mackoka46
@nemkati: Én már 89-ben láttam, hogy orbánc minden porcikája hazug !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.