A Fidesz ellopta a szociális dolgozók bérpótlékát, és 90 millió forintot egy bicikliversenyre költött belőle. Ez gyomorfogató gyalázat! Ezek után jó érzésű ember nem szavaz a Fideszre! Ma már szinte nincs is olyan ember, akitől a Fidesz ne lopott volna valamit – kivéve a gazdagokat, mert a Fidesz a gazdagok pártja. De hogy Orbánék a legtöbb pénzt a nélkülözőktől veszik el, az megdöbbentő embertelenség! A szociális ágazatot évek óta lenyúlják. A gyermekétkeztetéssel például azt játsszák, hogy az év közben megítélt milliárdokkal egész évben dicsekszik a Fidesz, majd év végén suttyomban visszaveszik a pénzt és a fideszes önkormányzatoknak adják. Meglopja a Fidesz a nyugdíjasokat, mert kevesebb emelést ad nekik. Orbánék egymillió embert kilöktek a nyugdíjrendszerből azzal, hogy eltörölték a rokkantsági és baleseti rokkantsági nyugdíjat, és megszüntették a szolgálati nyugdíjakat. Az alaptörvény szerint a Fidesz bármikor elveheti, csökkentheti vagy felfüggesztheti a szülői nyugdíjat, a...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
A legszegényebbeket nyúzza ez az álnok kígyó !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@RonaGyuri: Ócska szöveg ez az akinek nem inge...Szerintetek minden Fideszes szavazó seggnyaló, analfabéta, csaló, megvezethető, stb., ha meg még sokra is vitte akkor egyenesen bűnöző. Kérdezem, milyen szemlélet ez?
CsipkeRózsa
@division: Miért nem cáfolta meg a kormány, ha ez nem lenne igaz?

Olvastál már olyan Fidesz közeli lapot, láttál már olyan Fidesz közeli híradót, ahol megírtak bármit a kormány rablásairól vagy ilyen jellegű ténykedéséről?
justhpeter
Bízom benne, hogy nem fognak vízszintesen meghalni.
division
@CsipkeRózsa: Gondolom már éppen elegük van a folytonos vádaskodásból, egy idő után az ember csak mosolyog már egyet az egészen. Nyilvánvaló hogy a választásokig minden napra jut majd vagy tíz vádaskodás az ellenzékiek részéről. Bizonyítani kell azt amit leírunk, ellenkező esetben nincs alapja.
Kookas
@Csizmás Kond: nem meg eszi csak megteszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.