Ha már a magyar foci minőségéről nem érdemes szót ejteni, talán a háttérben zajló összefonódások és feszültségek érdekesek lehetnek. Egyik ilyen konfliktus a Heineken – Fradi sör miatti feszültség Lázár János és Kubatov Gábor között.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/l%C3%A1z%C3%A1r.jpg
Mert ugye nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske, avagy recsegve fingó kecske! Mennyire ambivalens, szelektív a kormányzati hozzáállás, és mennyire ambivalens, szelektív az emberek ingerküszöbe! Emlékszünk még mindannyian a Csíki sör versus Heineken balhéra. Tudják, amelyikbe a magyar kormány teljes mellszélességgel beleállt – miután a román bíróság a Heineken előterjesztésének adva igazat, névváltoztatásra kötelezte a csíki sör gyártóját -, olyannyira, hogy tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt (a Heineken logója egy 5 ágú vörös csillag) betiltással és Magyarországról kiűzetéssel fenyegette meg a holland céget.
Miért állt bele anno a magyar kormány a román történetbe? Hát a szavazatok miatt. A
nacionalista erdélyiek levélben leadható szavazataiért. Hát ez van! A kecske recsegve fingik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.