Németh Szilárd például remek jelölt lenne a Soros Györggyel foglalkozó tárca nélküli minisztérium élére, de talány, hogy miért nincs még miniszteri képviselete Felcsútnak. Hegedűs Zsuzsa, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója, a kormányzati szegénységpolitika alakítója néhány évvel ezelőtt még rengeteget szerepelt a médiában, látványos akciókat szervezett a területen, amiért elméletileg ő felelt. Májusban már arról írtunk, hogy a főtanácsadó mintha kissé háttérbe vonult volna, és miközben továbbra is legalább bruttó egymillió forint díjazást vesz fel a szintén az adófizetők pénzéből biztosított szolgálati autó mellett, nem nagyon lehet tudni arról, mit is csinál pontosan. Hegedűs Zsuzsa nekünk nem, csak a Heti Válasznak nyilatkozva beszélt aztán arról, hogy a fizetése azért nem felháborító, mert kutatóként ennél sokkal többet keresett.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igencsak releváns javaslat

Csak nem jó vele viccelni, mert ezek még képesek és megvalósítják

Az mno.hu mai vezércikke, mely a „Az olcsó állam álma” címez viseli. Az elmúlt napok néhány valóban elképesztő híre kapcsán íródott, s eltekintve a címtől, aminek semmi valós alapja sincs – természetesen (nem lévén ilyen) nem is említ erre vonatkozó információt arról, hogy álomról lenne szó és nem egy bugyuta parasztvakításról – jól foglalja össze ártunk és qurmányunk arrogáns pénzköltését magukra.
Igen jellemző az, hogy Hegedüs Zsuzsa milliós fizetése mellett milliókat költ reprezentációs költségekre.
Nincs ez másképp a jó Lali-király esetében sem. A napokban érkezett a hír, hogy a frakcióvezető tárca-nélküli miniszter lesz, az ezzel járó ezzel-azzal, a Modern Városok Program megvalósítását fogja koordinálni. A cikk ugyan nem teszi, de én megjegyzem, hogy már program is jelképes. A még az előző Orbán-kormány által indított program egy tavalyi összesítés szerint elvben 3200milliárdot hintett szanaszét. Pontosabban ennyit ígért Őfenesége a városoknak, ebből azonban csak 300 érkezett meg, s arról mennyi hasznosult arról nem szól a fáma! =))
A szerző az írását azzal zárja, hogy hasonló indokkal még milyen tárcanélkülin sem lepődne meg. A Soros-ügyi mellett, a a digitális korszakváltás ügyét és a sportlétesítmény-építésnek valamint Felcsútnak sem kizárt. Sőt az is elképzelhető, hogy „A főtanácsadók közül pedig nagyon is hiányzik az, aki a közérdekű adatok kreatív eltitkolásáért felelhetne.”! =))
karma1
Igen, a cikk kivalo, de el tudom kepzelni sajnos, hogy finkelstein hianyaban , (habony pedig ko'ros nathaja miatti) otlethianyban ezek a vadbarmok meg kapva-kapnak az otleten.
Szinte elottem van a kep, amint meszaros lemond a felcsuti polgisagrol, mert ez aztan meghaladna igencsak me'g az o meses munkabirokepesseget is...
RonaGyuri
@karma1: csak neked egy pár perce írodott opus-om:
Meddig ér a Habony barátsága/közelsége

Két kapcsolódó cikk is kínáltatik az mno.hu főoldalán

„Biztonsági aggályok a Stadionok-irodaház eladása körül” című írás azzal foglalkozik, hogy „Habony Árpád informális miniszterelnöki tanácsadóval barátságban lévő izraeli–grúz üzletember, Gag El Mihael (Michael Gagel) által vezetett cég, a Welt-Stadt Immobilien (WSI) Kft. vételi jogot szerzett a Stadionok-irodaházra.”, s a komoly fenntartások ellenére a dolog nagyon úgy tűnik sínen van!
Mellette ott a másik cikk „Börtönben a választáson indult lelkész”, melynek már a leadje is árulkodó: „Nagy Péter polgármesterjelölt volt a Fidesszel szemben, lánya pedig Habony Árpád tanácsadó kedvese volt” ! =))
karma1
@RonaGyuri: Azert ez nem semmi, ... Koszi, el fogom olvasni feltetlenul...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.