A tej terméktanács szerint sumákolás nélkül nem lehetne ilyen olcsó a szlovák tej. Be is jelentették a boltokat a NAV-nál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én meszes víznek hívom. És örjöngve hordják az emberek karton számra ezeket a sz@rokat, ha akcióban adják. Azt hiszik tejet isznak.
volvós
Nyugi, ezeknek a tejeknek közük nincs a tehenekhez
...és az is hülye, aki ezért pénzt ad...
solidedge
Először a zsírt vonták ki a tejből, aztán a tejet. Jelenlegi összetétele víz, fehér festék.
simmering73
Én meszes víznek hívom. És örjöngve hordják az emberek karton számra ezeket a sz@rokat, ha akcióban adják. Azt hiszik tejet isznak.
Equus1
a GVH mit szól ehhez? Ez nem vmiféle árkartell akar lenni? Csavarterméktanács még nincs? 6-os csavar csak magyartól, magyar kézbe. Az sem baj, ha a Lajtán túl tizedannyiba kerül. Minden kényszermunkásnak magyar tejet az asztalára 1.000 Ft/liter. Fussa az ű fizetésükbűl!.
Állítsátok meg Brüsszelt!
namihami
Mivel a magyar ""tej"" is hasonló minőség, ezért a fenti termék ellen egyetlen kifogása lehet a Terméktanácsnak. Az ára.
Adják a magyart is olcsóbban, mint ezeket és akkor nem a külföldi fogy elfogyni, hanem a hazai. A gond abból adódik, hogy akkor nem lehet 4-5 kézen-közön (és persze százalékokon) átfuttatni és nincs részesedő a haszonból. Lehet, hogy a fenti termékeknek már sikerült ezt az utat lerövidíteni?
Itt a feladat és a hazai is olcsóbb lehet.
namihami
@solidedge: @simmering73: Egyébiránt az ún. 3,6%-os magyar tej is csak fényképen látott tehenet.
Nyáron egy olyan helyen sikerült megfordulnunk, ahol háznál vettünk, vehettünk tejet.
Nem szeretnék vulgáris lenni, de én úgy f..tam tőle, mint a lakodalmas kutya. Sajnos, a mi városi gyomrunknak már ""ez a tej"".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.