Kedden vagy szerdán lesz az a beszélgetés, amelyen eldőlhet Demcsák Zsuzsa sorsa, miután láthatóan furcsa állapotban vezetett egy élő adást. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója szerint vizsgálják az elhíresült esetet, és gyors döntés várható. Belső forrásaink szinte lehetetlennek tartják, hogy vissza tudjon térni a nemrég igazolt tévés, mert állítólag tagadja, hogy probléma lenne a munkájával, ráadásul teljesen elmérgesedett a viszonya a szerkesztőséggel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Végül is maradhat véleményem szerint.
Önkritikája nincs, túl nagy elvárása önmagával szemben nincs, nem maximalista - tehát tulajdonképpen a mostani média-szereplők színvonalát hozza.
Nem rí ki sehonnan.
Klubtag
@elnyomott: ...simán csak a nézők nem kis részét idegesíti, ha meglátják, de hát mondhatni, hogy ott a távirányító...a hirdetők meg gondolkodjanak el...
elnyomott
@Klubtag: - ugyan, kit érdekelne a néző? A nézettség az igen ,de a néző már nem. És egy félig bódult műsorvezető még mindig nagyobb nézettségnek örvend, mint egy nívós műsor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.