A választási rendszer reformjáért fogtak össze. Gulyás Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be, hogy megegyezett nyolc ellenzéki párt, amelyek a Közös Ország Mozgalom szervezésében közösen dolgozták ki a választási rendszer reformját. A javaslat kidolgozásában a Jobbik nem vett részt. Ez alapvetően egy arányos rendszerre tesz javaslatot, a tartalmi elemét holnap fogjuk ismertetni a közzel – mondta Gulyás Márton. Miután megegyeztek, a következő lépés az, hogy az Országgyűlés is elfogadja a választási törvény módosítását, és a jövő évi választásokat már aszerint írják ki. A törvény elfogadásához kétharmad kell, ha a Fidesz nem biztosítja az ehhez szükséges szavazatokat, akkor

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon drukkolok Gulyaseknak, es mindenkinek, aki a KOM-ban reszt vesz. Az Agoran alakultak meg, ahol meg az MSZP is kepviseltette magat Molnar Gyulaval. Vajon most mekkora pofont kapott az akarnok botka? Mit fog tenni? Ellenezni fogja ezt az "osszeborulast"?
Tavryni őrnagy
@karma1: Nem jó never írtàl. Én màs matt aggódnék.
karma1
@Tavryni őrnagy: Melyik nev nem volt jo?
karma1
@Tavryni őrnagy: Mert o hivta ossze az Agorat, es o ELEVE benne van a 8-ban. Nezz utana a szeptember elso napjaiban (mar nem emlekszem, hogy 2-an vagy 3-an-e , de ez mindegy. Itt van rola a cikk)
nepszava.hu/cikk/1139312-kozos-orszag-mozgalom---megnyilt-az-agora-elo-video

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.