Makó - Makón, az igen keskeny Sarkantyú utcában akkora sarat okozott az elmúlt napok esőzése, hogy a földút melletti árokba belecsúszott a kukásautó. Estére sikerült csak kiszabadítani. A lakóknak elegük van a sárból. Aszfaltos utat szeretnének. – Láttam, ahogy belecsúszott – mesélte Kolompár István, akinek csütörtökön délelőtt a háza előtt történt az eset. – Jó 20 méterrel arrébb is alig tudta már az úton tartani a szemeteskocsit a sofőr. Nem az ő hibája. Nézze meg, milyen keskeny ez a földút, és iszonyatosan sáros! – mutatta. A Sarkantyú utca Makó Honvéd városrészében található. A háromnapos eső mélyen eláztatta a talajt, még zúzalék sincs benne. Gyalog mentünk be a közepére. A járdán sem könnyű a közlekedés, az is megérett a cserére. Jobb híján a biciklisek is ott közlekednek.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Csak annyit erről, hogy Makónak ezen városrészén ígértek marhapörköltet a "sikeres" választásért, aztán kiszúrták a szemüket babgulyással! Azóta se lett jobb a helyzet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.