Rója István szerint politikai döntés született, amit kár szakmainak feltüntetni. Nem hagyta szó nélkül Rója István, a makói József Attila Gimnázium 22 év után leváltott igazgatója, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta: az iskola színvonala folyamatosan csökkent. Rója szerint ez rosszindulatú és sértő megállapítás, mert nem volt olyan elemzés, ami ezt vizsgálta volna. Az igazgató – aki tanárként az intézményben marad – a Délmagyarországnak is elküldte levelét, amelyben elköszön vezetőként, és megköszöni a bizalmat és a közös munkát azoknak, akikkel 1995 óta együtt dolgozott – a kollégáknak, diákoknak, szülőknek és hivatalnokoknak. Rója szerint elmozdításának nem volt szakmai vagy pedagógiai oka, csak annyi, hogy a kollégáival együtt aláírta a miskolci pedagógusok oktatáspolitikai vitairatát. Politikai döntés született, amit kár szakmainak feltüntetni – véli.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@durbincs: Romániában mióta van net? Kis zsíroskenyér!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@vadnarancs: De attól még egy takonygerincű szőrőstalpú cumigép marad!!!
anka
@durbincs: - ekkora értelmetlen baromságot csak te írhatsz...:D img3.dreamies.de/img/721/b/q019wxl8i4s.jpg
silber13
@anka: Hagyd ezt a szellemi kloaka maximát , ez csak a " maga sem itt lakik" és az 1000 km-t makogja, mint egy vén cerkóf.
anka
@silber13: - nem foglalkozok vele, azért nem is válaszoltam neki. - de még értelmezni sem lehet amit itt összehord! (ez a bringás)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/532205_443199222366891_2024038136_n.jpg?oh=78cb71911adb5cd2a7b6c30da488f924&oe=5A1C51CA
Clavigo
@durbincs: Leszopsz,,,vagy ki iszod pohárból,,,te buta arcú ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.