A távozó fideszes frakcióvezető és leendő miniszter egy sajtótájékoztatón feltárta étkezési titkait. Kósa Lajos a reformkaját nem bírja, nála a körömpörkölt, a pacalpörkölt és a gulyásleves az igazi. Utóbbiba mindig tesz egy kanál Erős Pistát, sőt, még a dobos tortára is. De csak azért, mert gyermekkorában sem a sótlan, főtt hús és a friss, párolt zöldség volt a kedvence, hanem a friss, meleg kenyér, jó vastagon megkenve fokhagymás zsírral. Magyar gyomorba magyar étel való.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
mi lenne, ha nem akarnának folyton nevelgetni? Egyen mindenki azt, ami neki jólesik.
Lepényleső
Alajost sokan nem szeretik,hogy mást válasszanak mégsem tehetik.
RonaGyuri
Lali-király te a tükörhöz beszélsz

A nagyobbik kormánypárt leköszönő frakcióvezetője, aki október 2-tól tárca nélküli miniszter lesz, keddi sajtótájékoztatóján

„egyharmaduk analfabéta, teljes mértékben idegen tőlük az európai munkakultúra, és el is utasítják. Ők csak a segélyért jöttek” – ami ártunk és qurmányunk EU-s politikáját jól írja le! =))
A sajtájnak voltak lenyűgöző momentumai, bár az igazat megvallva a legszomorúbb nem az összevissza hazudozás, meg a tömény bornírtság, hanem az hogy egyetlen „dalnok sem tudta” megkérdeni, hogy: akkor mégis mennyi is az annyi?
Lali szerint az áhított konzultáción többek között ilyen kérdések lesznek, hogy „Kell-e egymillió migránst beengedni évente az unióba?”, illetve „Kell-e adni négy és fél millió forintot a migránsoknak fejenként?” !
Nos ha összevetjük ezt a már futó közérdekű-reklámmal; túl azon, hogy ott három kérdés van, a legmókásabb, hogy abban 9millióról hadoválnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.