A külső szemnek egyelőre átláthatatlan dolgok zajlanak az MSZP színfalai mögött. Furcsa nyilatkozatok, vagy épp nem nyilatkozások borzolják a kedélyeket – most a pártelnök például elszökött a kérdések elől. 

Sajtótájékoztatót tartott az MSZP elnökségi tagja, Molnár Zsolt, akit korábban Botka egy, a 168 Órának adott interjúban kvázi árulónak, a Fidesz kollaboránsának nevezett. Molnárt a sajtótájékoztatón a Tarjányi-féle mozgalomról is szerette volna kérdezni az Index munkatársa, de nem válaszolt, helyette inkább elsietett. 

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert a firkaszok tudjak keverni a szart rendesen,... Molnar Zsoltot partelnokkent megnevezni - nagyfoku tajekozatlansagra, esetleg nagyfoku rosszindulatra, hazugsagra, vagy csak csusztatasra vall...
Szerintem Molnar azert nem nyilatkozott inkabb semmit sem, mert nem akart botkanak meg jobban betenni, De szerintem most mar barmit is tesz botka, mar regota sajat maganak tesz be a rengeteg baromsagaval, diktatorikus modszereivel.
Ha az mszp eddig 2016 decembere elott szepen higgadtan felepitette volna Lattmannt Tarjanyi segitsegevel mszp-s miniszterelnok jeloltnek, akkor ebbe a szituba botka beleeroltette magat (nagy valoszinuseggel orbani hatszellel), mint onjelolt miniszterelnok, elrontva mindent, amit addig a kulonben is nyuglodo part felepitett.
botka egy agyatlan elefant a porcelanboltban, akinek a gyeplojet orban tartja kezben, es csak akkor fogja elengedni a gyeplot, ha mar mindent osszetort az ellenzekben,...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@kiscsillag66: Túl kaotikus ez már nekem. Mindegy lexarom. Inákkább megyek a kertbe felszedni a zöldség szárakat. Azt-sem-akarta még egy politikus sem megcsinálni helyettem.
lampa laz
@karma1: ez az egész már olyan siralmasan össze van kuszálva, h ember legyen a talpán, de legalábbis baloldali szavazó, h némileg eligazodjon ebbe a szarkeverésbe, h ki, kivel, kit hogyan akar felépíteni. Ekkora ökör pártot mint az mszp, én még nem láttam, ennek minden tagja önjáró, külön, külön szervezkednek, össze, vissza nyilatkoznak. Ilyen párttal nem szabad összefogni.
Viszont ezzel Gyurcsány fog jól járni, mert a szavazóit meg tudja nyerni magának.
karma1
@lampa laz: Hat o legalabb tudja, hogy mit akar, es szerintem sokan szavaznanak at a szociktol is a DK-ra, mert latjak, hogy a sajat partjuk elegge idetlen, botka diktatorikus, es a sajat parttagsagat vadolja nmeg nyiltan a sajtoban azzal, hogy fidesz-kemek (trollok), beepitett emberek vannak a soraikban,. Pedig lehet, hogy o az egyetlen es a legnagyobb tegla, akit orban beepitett az mszp-be, mint a trojai falovat... (De jo lenne tudni, hogy mit sutyorgott orban Szegeden botka fulebe, amikor 60 milliard forint fejlesztest igert a szegedieknek orban.
Hogy igerhetett nekik akkor penzt, amikor Szeged adja a fo rivalisat???
En EZERT nem hiszek botkanak, o az , aki nagyon is fugg orbantol...
lampa laz
@karma1: Ezek a hülye szocik nem is akartak nyerni, csak túlélni, de ha így folytatják a végén még a parlamentbe sem jutnak be az ökrök, amit meg is érdemelnének.
Desischado
Az biztos, hogy ha nem történik sürgősen valami, akkor a fidesz győzelme biztos, amitől az égiek mentsenek meg bennünket. Ez a széthúzás, maszatolás eddig sem tett jót az MSZP-nek, én is csak azt látom, hogy így nem lesz győzelem. Remélem, csak lesz egy ütőképes párt, amihez oda lehet csatlakozni, különben orbán röhöghet a markába. És én is nagyon szeretném tudni, miről szólt az eszmecsere orbán és Botka között Szegeden!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.