Győrben, az AUDI úton vette fel egy autó kamerája azt az előzést, ami csak a többi vezető lélekjelenlétének köszönhetően nem vezetett tragédiához.

Egy kamionos érezte úgy, hogy záróvonalon kell előznie, zebra előtt és ráadásként épp akkor, amikor szemből is többen jöttek.

A videót a blikk.hu szúrta ki elsőnek a Győrben közlekedünk YouTube csatornán.

Címlapi kép: YouTube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Pálinkás Pál: nem vol szabályos??? záróvonal forgalom elöl elzárt terület ,ami kanyarodó sáv ,majd záróvonal. Az előzött járművet fékezésre kényszerítette!!! és ez neked nem elég???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@eszegfu: ne is próbáld neki megmagyarázni ő tudja a tutit ! Mindenki hülye csak ő a helikopter!!!de lehet csak egy "okos" kamionos!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: 10:02 Lehet, hogy igazad van...
Pálinkás Pál
@eszegfu: "csak a többi vezető lélekjelenlétének köszönhetően nem vezetett tragédiához. " megjegyzésem erre vonatkozott nem a címre...ez erős túlzás!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: De Te is azt irtad 8:07 "résztvevők megoldották frappánsan", ez nem azt jelenti, hogy a többi vezető lélekjelenlétének köszönhető?! Szerintem u.is, ha valaki általában jól vezet, de bizonyos helyzetekben, esetleg egy nehezebb, problémásabb nap után bepánikol, akkor bizony akár tragédiához is vezethet egy ilyen előzés. Nem "épithetünk" arra, hogy ha szabálytalanul közlekedünk, akkor majd a többiek "frappánsan megoldják"... elsősorban nekünk kell mindent megtenni. Én igy gondolom, Te meg másképpen ezek szerint.
Pálinkás Pál
@eszegfu: Ti szándékosan nem akarjátok érteni amit írtam,vagy ennyire futja nálatok??? Az elején,csak azzal foglalkoztam hogy a történtekhez túl hatásvadász a cím!!!Erre ti nekiálltok vezetési problémákat boncolgatni...De most már kijelenthetem,amelyikőtök egy ilyen nehézségű közlekedési helyzetet nem tud megoldani,az járjon busszal!!!
eszegfu
@Pálinkás Pál: Személyedet nem kritizáltam, tehát Te se tedd!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.