Mráz Ágoston Sámuel zavarba ejtő őszinteséggel mondta el, mire jó Orbán konzultációja a Soros-tervről. Az e heti Heti Válasz hasábjain is összecsapott Mráz Ágoston Sámuel kormányközeli és Török Gábor kormánytól távoli politikai elemző. Arra a kérdésre, hogy visszaküldik-e a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációs ívet, Mráz Ágoston első körben azzal replikázott, hogy „mi szól ellene?”, mire egy kérdéssel később Török egy Navracsics-idézettel vágott vissza: „A készülődő választási kampány retorikai elemének tartom.”

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mráz feltáró vallomásában még több is van

A logika még ki is fordul magából, ha konzultálnak, mintha népszavaznának

Az e heti Heti Válasz hasábjain Mráz Ágoston Sámuel és Török Gábor un. politikai elemzők „a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációs ív”-el kapcsolatban folytattak vitát. Színvonalában ugyan messze elmaradtak az ATV-n Rónai Egon „moderálásában” elhangzott haccacárétól, de lenyűgöző baromságok itt is voltak.
A (talán) legszebb „Fogalmazzunk úgy, hogy itt nem minőségi, hanem mennyiségi alapú kampányról van szó. Tényleg nem az a lényeges, hogy ki hány százalékkal válaszol igennel vagy nemmel a kérdésre, hanem az: hányan támogatnak részvételükkel egy ilyen akciót”!
Ami lássuk be igencsak furmányos gondolat:
Túl azon az apróságon, hogy ártunk és qurmányunk már többször hablatyolz érvénytelen szavazás többségi eredményéről:meg kell kérdezzem
egyfelől; mit jelent a részvétel, ha sem igen sem nem nem jön ki belőle? Persze gondolhatunk arra is, hogy – mint a múltkorinál volt – többen visszaküldték kidekorálva, vagy a papír-reptetés is a kormány melletti kiállásnak minősül.
Másfelől; tessék mondani a derék Mráz úrnak nem volt ideje elolvasni a kérdéseket, hol lát abban IGE-NEM alternatívát?
lampa laz
Jó ötletnek tartom, h aki nem akarja visszaküldeni ezt a propaganda szart, az adja oda valamelyik ellenzéki pártnak, h végre kapjunk valami hozzávetőleges számot arról a 99,9%- ról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.