A párt szerint „a fideszes kormányhivatalok, a fideszes álcivilek, a fideszes Állami Számvevőszék után a fideszes ügyészség is bekapcsolódott az Orbán-terv végrehajtásába”. Az Állami Számvevőszék a héten feljelentette az ügyészségnél a Jobbikot, mondván, a párt akadályozza a gazdálkodásának ellenőrzését. A Jobbik a Simicska-cégekkel plakáthelyekre kötött szerződések miatt kerülhet bajba. Az ÁSZ ugyanis éppen szokásos, kétévente előírt ellenőrzését végezte a Jobbiknál, a 2015-16-os évet vizsgálták, amikor kaptak egy bejelentést a plakátszerződésekről, és addigi gyakorlátával szakítva a folyó évre is kiváncsi lett. De annyira, hogy még a szokásos ötnapos határidőt sem adták meg a pártnak, másnap megjelentek a Jobbik irodájában, és a szerződésekre lettek volna kiváncsiak. Miután nem kapták meg, a vizsgálatot azonnal lezárták, és értesítették az ügyészséget. Az ügyészség pedig nyomozást is elrendelt az ügyben. Aznap pedig, amikor az ügyészség bejelentette, hogy nyomozást indít...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Minek nevezzelek

Párt-utasítás? Ugyan csak figyelemfelhívás

Mint ismert a többi az alkotmány szerint független szervezet után az ÁSZ is neszállt a közvetlen kormány-ököl feladatába. Most éppen közvetlenül szórakozik a Jobbikkal, sőt már ptt tart, hogy Polttal együttműködve a párt finanszírozás megvonásáról munkálkodnak, be-be lengetve a betiltás lehetőségét.
Közben mind az ÁSZ, mind pedig ártunk és qurmányunk ezerrel mocskolják azokat, akik az ügy kapcsán úgy vélekednek, hogy a szervezet nem éppen függetlenségét okadatolja.
Az igazi gyöngyszem, ahogy „” elszólta magát, miközben kikérte magának, hogy pártutasításra bővítették ki a 15-16-os vizsgálatot egy 2017-essel. Elmesélte, hogy „kaptak egy bejelentést - hogy kitől, azt nem árulta el - ami felhívta a figyelmüket a plakátos szerződésekre.”! =))
nevemnick
,,Ekkor szállt be a Fidesz is a balhéba, egy közleményt adtak ki arról, hogy ők is kíváncsiak azokra a szerződésekre, amikre utólag az ÁSZ is kiterjesztette a Jobbik gazdálkodásának ellenőrzését: „A törvényeket mindenkinek be kell tartania, és felháborító, hogy az a Jobbik vádaskodik, amely a rendszerváltás óta a legnagyobb pártfinanszírozási botrányba keveredett. Merthogy a Jobbik továbbra is titkolja a Simicskával és cégeivel kötött szerződést, miközben több mint fél éve használja a milliárdos plakátfelületeit.”

Nos, akkor a narancsos társaság, miért a ,,kormány" nevében plakátokon erőlteti a hülye téziseit? A kormánynak az a dolga, hogy az ország gazdasági, szociális helyzetét stabilizálja és ennek növelése, és nem az a dolga, hogy a holdudvarát ,,kipárnázza", és a párt diktatórikus érdekeit ráerőszakolja az országra.
RonaGyuri
Oh ennél még van mókásabb is Kövér Laca is beszólt:

Az igazi bagoly mondja

A derék Köteles Laca megint nagyon megaszonta

A CÖF-Széles sajtó-termék mai vezércikkében A derék T.Ház-mester aranyköpéseit citálják, sőt zsolozsmázzák.
A teljesség igénye nélkül csak két elképesztően bornírt és pofátlan gondolatot idéznék:
Már az a gondolat sem volt semmi, hogy: „A demokrácia és a jólét, társulva a totalitárius liberalizmussal, aláástaa nyugati társadalmak természetes védekező mechanizmusát”
De az igazi gyöngyszem, hogy ez a műveletlen paraszt-suttyó, aki még az elemi-illemmel sincs tisztában azt találta mondani, hogy „Ezek a fiúk nem tudnak késsel-villával enni. Semmilyen viselkedési szabályt nem tartanak kötelezőnek magukra nézve”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.