Hiába követik a fideszes kormányhivatalok, a fideszes álcivil szervezetek, a fideszes Állami Számvevőszék (ÁSZ) és fideszes ügyészség az Orbán-terv forgatókönyvét, nem fogják tudni betiltani a kormányváltóerőt – így foglalható össze a Jobbik pénteki üzenete. „az Orbán-terv arról szól, hogy a miniszterelnök a diktatúrát ki akarja terjeszteni az élet minden területére, korlátozni akarja a sajtószabadságot, a szólásszabadságot, be akarja tiltani a véleménynyilvánítás szabadságát, és a rendszer csúcspontján be akarja tiltani a kormányváltóerőt”.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán és bűnbandája vergődik, ezért rúgkapálnak össze-vissza, de hiába: takarodó lesz nekik. Már csak rajtuk múlik hogyan választások útján vagy erővel a nép erejével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@peterkelemen: Békésen nem adják át a hatalmat erre mérget vehetsz !!!
BALKÁNI HAMLET
@peterkelemen: OK. Értem! Ki lesz a baloldal közös miniszterelnök jelöltje: Bajnai Gordon avagy Simicska Lajos - akit az utolsó pillanatban EGYÜTT jelentenek be?!
tudode
Micsoda patás ördög terv, hogy szórakozna már azzal, ami egyidős vele ez a PÉNZ-, ÉS HATALOMÉHES politikai kalandor/szélhámos, MERT NEM A JOBBIKRÓL VAN CSAK ÖRDÖGI TERVE, hanem
.
------ Aznap, amikor az ügyészség nyomozást indít a Jobbik ellen, a kormány úgy érzi, itt az ideje a pártok megbüntetésének
.
444.hu/2017/10/06/aznap-amikor-az-ugyeszseg-nyomozast-inditott-a-jobbik-ellen-a-kormany-ugy-erzi-itt-az-ideje-a-partok-megbuntetesenek
.
Ezzel a KI TUDJA KINEK, MINEK NEVEZHETŐ bármire képes, MERT MA MÁR A HATALMÁT, AZ ELCSÓRIKÁZHATÓ LÓVÉT, ÉS azt védi, amit már bekebelezett!!!
.
Ezt már csal a NÉP KÉPES ELZAVARNI A BANDÁJÁVAL EGYÜTT még a választás előtt úgy, hogy hírmagja se maradjon, mert AMÍG EZ SZENTSÉGTELENÍTI meg AZ ORSZÁG HÁZÁT, addig itt nem lesz SEMMI FEJLŐDÉS, NYUGALOM, BÉKE, csak FÉLELEMKELTÉS, undoító ELTERELŐ HADJÁRATTAL!!!
Peller Anikó
@BALKÁNI HAMLET: teljesen mindegy ki lesz ha lesz ilyen. A probléma az, hogy nem lesz, mert a baloldal és a sok tehetségtelen politikus lehullázza magát. A baloldal nem képes egy normális embert találni aki nyitni tudna az összes párt felé aki hajlandó egyáltalán szóbaállni velük.

Amikor a jobbik megpróbál közelíteni (mindegy milyen megfontolásból), akkor előpattan egy múmia és elmondja miért nem. Fintorog. Nyavajog. Jajgat.

A homok meg pereg.
BALKÁNI HAMLET
@Peller Anikó: Megvan nekik, csak eljárják az esőtáncot... előtte!
JAJMÁR
Van jó jelölt. De túl sok az innen-onnan sieresen agymosott, akik egymàs hajàt cibàlják és nem érik föl megmaradt zsugoragyukkal, hogy õk manipulàció eszközei. ez a cél. Teljesítik. oszt nyafognak, és ki is elégítik magukat evvel.
Meg a pellerekbe jól beléültetett gyűlölet. Ez a vesztés oka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.