A titkos bankszámlákra ömleni kezdett a pénz. Nincs olyan ok, amiért Európa keresztény bajnoka, Orbán Viktor cserben hagyná a Föld első keresztény országát, Örményországot, hacsak nem neki és kormányának fizettek azért, hogy így cselekedjen - nyilatkozta Frank Engel a Fideszt is magába foglaló Európai Néppárt (EPP) luxemburgi tagja a Budapest Beaconnak a „baltás” néven elhíresült Ramil Safarov 2011-es magyar kiadatásáról.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nem véletlenül választották Orbánt Európa egyik legkorruptabb miniszterelnökének. A magyarság szégyenfoltja az a korrupt gazember!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Nem véletlenül választották Orbánt Európa egyik legkorruptabb miniszterelnökének. A magyarság szégyenfoltja az a korrupt gazember!
RonaGyuri
Lefizették volna??? Szívjóságból csinálta, mint a Mészáros barátja is a véletlenül megnyert megbízásokat! =))
CsipkeRózsa
Ha Polt Péter nem találta gyanúsnak, akkor nincs összefüggés Orbán azeri látogatása, a kiadatás, és a pénz érkezésének időpontja között. Sőt, a pénz nyom nélküli eltűnése sem okozott problémát. Vagy csak lusta utána nézni.
karma1
Nem semmi, Akkor most az tortenhetett, hogy "valaki" mutatott Gyurcsanynak bizonyos szamlakat, kifizeteseket, egyenlegeket, vagy esetleg elkuldott uzeneteket, es Gyurcsany csak erre vart, hogy ezt valaki leokezza?? Mert ez ugy nez ki most, hogy az EPP tud a dologrol, es ENgel is latta a papirokat.
Hat lehet, hogy akkor most Ferinek kevesebb fog jutni otthon a konyhapenzre, de hogy ki fogja fizetni a 300 milliot, az egeszen biztos, ha ez a hitelessegvizsgalat megtortenik.
F_Viktor
Felesleges a cim beli felteteles mod, ebben mar 2011-ben is biztosak voltunk, pedig akkor meg nem derult ki a bankszamla amire erkeztek az azeri dolllar milliardok!
justhpeter
@F_Viktor: Igazad van. Ez már a kiadatás napján is világos volt számunkra. Mint köztudomású tényt, ezt bizonyítani sem kell.
Zeta
@justhpeter: igen bihtos volt, mégsem történt semmi. Azaz történt , az örmények nem tárgyalnak velünk. Jogosan!
Tüntetni, azt nem, mert tüntetni csak bulizva lehet ma ,Magyarországon.
Béla333
@Zeta: 14.48
Már bocs, de én magam voltam kint a kiadatás elleni szűk körű tüntetésen valamikor 2011-ben!
A Szolidaritás/Kónyáék szervezték a Kossuth térre. Kellemes délután volt, lehettünk vagy ezren!
Zeta
@Béla333: 1000- fő, na ez a baj! Az emberek nem látják, látták, hogy mi történik! 10 000 eknek kellett volna kivonúlni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.