A Fidesz gyűlöletkampányával szemben a Momentum szeretetkampányt indít. Azért, hogy finanszírozni is tudják a kezdeményezésüket, ezzel egy időben adománygyűjtésbe kezdtek. A Momentum Mozgalom friss közleménye úgy fogalmaz: Ha neked is eleged van a gyűlöletkampányból, és az egész országot ellepő propagandaplakátokból, amelyek egyetlen célja, hogy egymás ellen fordítsa a magyarokat, akkor segíts és támogasd adományoddal a Momentum pozitív plakátkampányát!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Mirabilis: Annál demokratikusabb minél több adja a támogatást. Elvileg így függetlenedik egy szervezet.
Clavigo
Túl nagy volt az arc ..egyedül indultok,,stb. Hát majd a támogatást is megoldjátok valahogy...EGYEDÜL !
Sámannus
@Mirabilis: Így egyedül vállalja a szervezet a felelősséget, és nem kotyognak bele kívülről ha megfelelő eszközöket mutatnak fel önállóan növekedhetnek. Sajnos az ellenzékben hiányzik a karakteres vezetés, akiket nem erodáltak az elmúlt évek. Szeretnék végre következetes hangot hallani.
Sámannus
@Mirabilis: Nem kevesebbet, hogy felvállalnak egy ideológiát, amire a jövőjüket is felteszik. Én figyelek rájuk is.
Sámannus
@Mirabilis: Én megéreztem rajtuk a dögszagot.(Ez után ezt fogom rájuk használni)
Sajnos első perctől ordított róluk hogy erőszakosak. A szarabbiktól annyiban különböztek, kezdetben csak ígértek, nem fenyegetőztek. Később már csak az előzményekből volt kitalálható mi fog jönni. Csak a szélhámos hazaárulók álltak melléjük. Csak később vált ismertté hogy az oroszokkal már régen puszipajtások voltak, hihetetlen kapcsolatokkal.
Bár a Momentum sem szeplőtlen fogantatással szállt le közénk, valaki az ő seggükön is megfoghatja a gatyát mint ezeken, és kibaszhatják mint macskát szarni, ha rászolgálnak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.