Remélik, hogy a leválthatatlan HÖK-ösnek 13 év után sikerül diplomát szereznie. Szívből gratulál az LMP ifjúsági szervezete Török Márknak, a Szegedi Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzata elnökének, aki immár 10 éve tölti be ezt a posztot. Legutóbb úgy nyerte el, hogy ugyan lejárt a mandátuma, de nem volt tisztújító szavazás, így maradt a helyén. Bár Márk a 2015-ben bevezetett mandátummaximum többszörösét kitöltötte, ahogy ezt a bíróság​ elsőfokon ki is mondta, ez nem tántorította el őt attól, hogy a tisztújítás hivatalos időpontját még csak meg sem hirdetve, ügyvivőként elvállalja a feladatot, megkerülve ezzel a demokratikus választás intézményét, írja közleményében a Lehet Más a Jövő, hozzátéve, hogy támogatják az LMP azon kezdeményezését, hogy kormányra kerülésük esetén az első diploma megszerzése ingyenes legyen. Reméljük, Török Márknak is sikerül 13 év után diplomához jutnia egyetemén,

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem úgy volt, hogy a HÖK-ból megy nyugdíjba?
karma1
Nagggyon joooo! Egy biztos: aki 13 evig bir jarni az egyetemre, az nem igazan erezheti at az anyagiak hianyat.
Az egyetemen rengeteg fiatal van, aki egyszeruen nem engedheti meg maganak, hogy akar egy vizsgat is kihagyjon, mert akkor csuszik a diploma, ujabb szemesztert kell kifizetni, stb.
Ez a faszi mar reg orban ertelmisegi "fidelitasza", rajta keresztul a diakok mozgalmait is sikerult megtorni, keresztbe tenni nekik.
Modszerei megegyeznek a Gazdaallateval: nem demokratikus, onfenyezo, de legalabb rettento artalmas.
Az LMP jol megadta neki...:o))))
quadrocopter
Minek a diploma? Genyóföldön nincs rá igény, de odaadó, bősz, narancsszagú hordatagnak kell lenni, ahogyan Kósa-Debil és Némethné László is tette!
karma1
@CsipkeRózsa: O biztos ugy tervezte, de valoszinu, hogy valamelyik fontos szakszervezet szetvereset bizzak ra, - lehet, hogy mar tul oreg, vagy egyre kevesbbe birja a drogokat...:o))
Csizmás Kond
Milyen diplomája nincs vagy kéne legyen ?
karma1
Jaj, ne csinaljunk mar ugy, hogy valaki nem egy diplomaert jar egy egyetemre? Maskulonben miert rohadna 13 evig az egyetemen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.