Szombathelyen egy trafóházra került ki az álláshirdetés, melyen Mészáros Lőrinc portréja köszön vissza.

A Nyugat.hu olvasója szúrta ki a falragaszt. A felhívásban gázszerelőt keresnek. Mint a hirdető írja, azt szeretné, ha a szakember órabére nem lenne túl magas, tehát nem érné el a tizenegymillió forintot, mert az megfizethetetlen lenne számára. A feladat igazság szerint csak annyi lenne, hogy az illetékes megnézzen három darab konvektort, rendben vannak-e, és ha nem, akkor azokat javítsa meg, tisztítsa ki. A hirdetés feladója ugyanis kiemeli, nem szeretne gázmérgezésben meghalni, már csak amiatt sem, mert az anyukája akkor nagyon szomorúvá válna.

null

null

(Nyugat.hu)

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A 11 milliós órabérével, nem Mészáros Lölö az ideális gázszerelő. Véleményem szerint ilyen órabér mellett is alkalmatlan lenne rá. A mangalicaszerelő már csak a csúti cigány strómanjának jó a közpénzek elsíbolásához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Csizmás Kond: Tehát te azt hiszed, hogy mindenki maga alakítsa a sorsát. Aki pedig nem elég jómódú az valamit rosszul csinált?
Csizmás Kond
@human: ...inkább olvasd el mégegyszer...
human
@Csizmás Kond: Talán csak én értelmeztem félre az alapján amit eddig írtál.
Írd le mire értetted: " maga alakíthassa a sorsát nem más és ne mástól várja azt amit maga kéne megtegyen"
Csizmás Kond
@human: Minden rendszer nyomot hagy az emberekben. A múlt sokakban igenis megkövült. Akkor mindent más mondott meg, mit, hogyan, mennyit és mikor kell csinálni és ma nemigen tudnak önmaguk boldogulni ...
A demokrácia értelme a mindenki önmaga úgy, hogy az ne sértse a közösséget de ne is legyen befolyásolva mások által. Nem kötelező semmi de nem is várható el mások befolyása.
...vagy még egyszerűbben ...a választásokkor nyert akárkik nem segítséggel tartoznak, hanem lehetőséget adnak az általuk meghirdetett lehetőségek kihasználására. A választásokon tett bármilyen kedvezmény már korrupció, azzal fizetik le a szavazót. Aki segélyért, kedvezményért vagy akármiért szavaz a zsaroló.
human
@Csizmás Kond: "A választásokon tett bármilyen kedvezmény már korrupció, azzal fizetik le a szavazót."
Mondj már egy pártot akkor amelyik a te definíciód alapján nem korrumpálja a szavazót! Ez alapján csak az a párt lenne a megfelelő aki olyannal kampányol amivel nem lehet választást nyerni. Anno a 13. (mszp) meg 14. havi (fidesz) nyugdíjakkal nem értettem egyet. De ha például valaki az alapjövedelemmel kampányol azzal egyet tudok érteni, mert van benne logika, hisz a gazdaságban és a társadalomban végbemenő változásokhoz igazodik (mikor a raktárost egy robot, a jogászt egy algoritmus váltja le).
Csizmás Kond
@human: kampányigéret...
mindenki csak azzal szabadna kampányoljon amit a saját erejéből meg is tud valósítani nem hazudozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.