Hatalmas bátorságról tett tanúbizonyságot Szinetár Dóra, amikor ország-világ előtt bevallotta, hogy legkisebb gyermeke, Benjamin Down-szindrómás. Most pedig a várandós nőkhöz szólt, könnyekig hatódtunk.. Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán közleményt adtak ki arról, hogy Down-szindrómás kisfiuk született. Mint írták, direkt nem csináltattak előzetesen a Down-szindrómát kiszűrő semmilyen vizsgálatot, Benjámint így is rettentően szeretik, és nem kérnek a sajnálkozásokból. Azóta több sztár is csatlakozott Dóra mellé, megható üzeneteket kapott a színésznő más hírességektől. Továbbá a rajongóinak is megköszönte azt a sok szeretetet, amit a bejelentése után kapott. Most pedig azokhoz a nőkhöz szólt, akik a babavárás kapujában vannak.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na most lehet, hogy mindenki nekem ugrik ezen az oldalon, de nem banom, mert azt hiszem, itt mindenkinek lehet sajat velemenye:
Szoval: az elozo cikkhez jo sokan szoltak hozza, es majdnem fele-fele aranyban alltunk ki a velemenyunkkel ellene- mellette... - hat ugy latom, Dora egy elegge furcsa teremtes, hiszen eleg erdekesen all a kerdeshez:
Ebben az uzeneteben (ugyan nem tudom, mitol jott ra az uzengetes nagy hirtelen?) kisse burkoltan bar, de arra buzdit mindenkit , hogy vallalja az otthonszulest, es hogy DIREKT nem mentek el semmilyen szurovizsgalatra sem sem a terhesseg elott, sem a terhessege alatt.
a gyermek es az anya elete is rendkivul fontos, es a legjobban meg mindig az orvosi felugyelet melletti szules a legelfogadottabb; ha valaki egy kicsit is felelos a gyermekeert, akkor megadja a gyermekenek azt az eselyt, hogyha valamilyen rendellenesseggel szuletik a gyermek, akkor a jelenlevo orvos AZONNAL tudjon segiteni.
En harom napig vajudtam a lanyommal, 2 hetes tulhordas volt, de rendes uton szuletett meg, viszont a szokasosnal tobb toxilkus anyag volt a vereben, igy az orvosok azonnal kek feny ala tettek, es naponta csak ketszer kaphattam meg etetesre a picit.
Nem vagyok benne biztos, hogy vissza kellene ternunk az otthon valo szuleshez, es vallaljuk-e esetleg az ezzel jaro nehezsegeket, komplikaciokat, es esetleg a varva vart pici baba halalat...
A szules, a terhesseg es az osszes ekorul levo dolog rendkivul bensoseges, nagyon szemelyes csaladi ugy: ebben nem kellene divatokat kovetni, mert nem biztos, hogy ami Amerikaban a jo mentoszolgalattal kivedheto, az nalunk is ugy mukodne - ha peldaul valami komplikacio jonne kozbe, es az anya vagy/es a gyerek elete is veszelybe kerulne.
Tehat nagyo remelem, hogy minden anya szazszor is meg fogja gondolni, hogy mikeppen kezelje a terhesseget, szuleset.
(Itt is meg akartak gyorsitani a kismamak tavozasat a korhazbol szules utan, alkottak egy "dijat": hogyha az anyuka 24 oran belul elhagyja a korhazat a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.