Deutsch Tamás fideszes EP képviselő az Unió csalás elleni hivatalához fordul azért, mert Gyurcsány Ferenc cége korábban kölcsönt adott a most gyanúsított Czeglédy Csabának. A DK is feljelenti Deutsch Tamást, aki álláspontjuk szerint vagy ostoba vagy hazug.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy szarházi drogos, alkoholista, cigánytól, Deutschtól más nem várható.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ez mióta zárja ki egymást? Tompika még több másban is menő! =))
Jozefina
Nem akar lemaradni a falkától, valamit kell neki is produkállnia. Már régen mondott nagy baromságokat!!! És miért az EU Unió csalás elleni hivatalához fordul ? Gyurcsány talán EU pézeket adott kölcsön?? Ha adott??? Tompika első a magyar igazságszolgáltatás. Az alapoknál kéne kezdeni!!!??
wagabund
..." A DK is feljelenti Deutsch Tamást, aki álláspontjuk szerint vagy ostoba vagy hazug."...

dajcs nagy bajban van... e két lehetőség közt kell választania a bírónak, és a' szerint kapja a súlyos dorgálást? ez kemény lesz.
Eladott Ország
@RonaGyuri: Remélem, Deutsch Tamásnak nincs másik szeretője, akit hirtelen el kell sütni a köz javára. A fidesz babahintőporos megmondóembere nemcsak hogy megúszta, a parasportolók pénzének elsíbolását, hanem az egyik gyermekének anyja, Urr Anita ült be Gömöri székébe. Tipikus kis magyar népmese.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.